Jemný perníkový koláč. Recept na pekáčik 20x30 cm.
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| 250 g |
|
| 200 g |
|
| 180 g |
|
| 50 g |
|
| 30 g |
|
| 1 ks (veľkosť M) |
|
| 6 g |
|
| 6 g |
|
| 4 g |
|
| 3 g |
|
| 1/2 ČL |
|
| Na potretie: | |
|
|
|
| Na poliatie: | |
|
|
|
Postup
-
1
Do pekáča (20x30 cm) dáme mastný papier.
- 2
Zmiešame zvlášť suché a zvlášť mokré suroviny, potom zmiešame všetko spolu.
- 3
Do pekáča vylejeme cesto a pečieme na 180 °C asi 20 - 25 minút.
- 4
Teplý perník potrieme lekvárom, na vlažný nanesieme čokoládovú polevu a dáme stuhnúť do chladničky.
Tiež perníkový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu