Skvelé nápady: 6 dobrých dôvodov, prečo nevylievať nálev z olív
Jana Klimanová, 12. februára 2025 3 minúty čítania
Tento slaný, pikantný a aromatický tekutý poklad sa dá využiť niekoľkými spôsobmi. Keď si prečítate tieto tipy, nabudúce už určite neskončí v kuchynskej výlevke.
Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Nálev z olív je ideálny na dochutenie šalátových zálievok. Stačí ho zmiešať s olivovým olejom, citrónovou šťavou a trochou medu, a získate jednoduchú, no lahodnú zálievku. Skvele sa hodí k listovým šalátom, paradajkám, uhorkám alebo stredomorským kombináciám so syrom feta.
Varecha s receptami na výborné jedlá bez mäsa z portálu Varecha.sk vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 14. marca. Pozrite si obsah pripravovaného vydania. V tomto čísle si prečítate »
Diskusia k článku