Kuracina na grile od používateľa danculka
Jednoduché grilované kuriatko od používateľa dorisa
Plnená grilovaná paprika od používateľa vavan
Grilované kuracie prsia od používateľa janaalizibolenova
Krídelká na grile od používateľa danculka
Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.
Pôvodný text článku:
Stačí do 4.8.2011 pridať vlastný fotorecept na grilovanie, vytvorený z produktov HYZA na stránku Varecha.sk. Z vybraných receptov vyberieme päť, ktorých autori získajú chutné výrobky HYZA a termotašku. A skutočná gril párty sa môže začať!
Podmienkou je pridanie fotoreceptu, ktorý bude vytvorený z výrobku značky HYZA a odfotenie tohto výrobku s vytvoreným receptom na grilovanie.
Ako grilujú muži a ako ženy?
Grilovanie je tradične skôr mužskou doménou, ale vynikajúce pokrmy vedia pripraviť na grile aj ženy. Mužský a ženský pohľad na tento spôsob prípravy jedál je veľmi odlišný, každý z nich servíruje iné druhy mäsa a inak ich dochucuje. Grilovanie už dávno nie je len o plátkoch mäsa. Možnosti grilovania sa rozšírili o kuracie stehná, klobásy, chlieb, hermelín, zeleninu a dokonca i ovocie. Pomocou kvalitných surovín môžu muži i ženy pripraviť na grile jedinečné kulinárske zážitky pre celú rodinu a svojich priateľov a tak každému pripravovanému pokrmu vdýchnuť dušu Marsu alebo Venuše.
Mužské grilovanie nie je len o „kusisku“ mäsa
Muži s obľubou grilujú, považujú to dokonca za svoje výsostné právo. V domácnosti tak dávajú najavo, že sa podieľajú na procese varenia. Je ale možné, že sa v nich skôr prejavuje praveký inštinkt lovca pracujúceho s ohňom. Ku grilovaniu muži najčastejšie pripravujú mäso, ktoré najskôr okorenia a marinujú. Obľúbenými druhmi mäsa na grilovanie sú biele, korenené i jemne pikantné grilovacie klobásky.
Na grilovanie sú vhodné i kuracie stehná. Keďže majú páni radi výrazné marinády, vynikajúcou voľbou sú Kuracie stehná v marináde Mexiko značky HYZA, alebo novinka tohtoročnej grilovacej sezóny – Kuracie stehná v hubovej marináde značky HYZA. Veľkou dobrotou sú aj Kuracie krídla značky HYZA v mexickej marináde, ktoré pripravené na grile chutia vynikajúco.
Ženské grilovanie je o harmónii chutí
Pre dámy je grilovanie skvelou príležitosťou ako spojiť fantáziu s potešením pre chuťové bunky. Ženy vo všeobecnosti obľubujú skôr biele mäso a zeleninu. Populárne sú taktiež grilované chlebíky s najrôznejšími zeleninovými zmesami.
Dámy majú radšej kuracie mäsko ochutené jemnejšími marinádami. Odporúčame siahnuť po Čerstvých kuracích stehnách v bylinkovej marináde značky HYZA. Po ugrilovaní si dámy pochutia na chrumkavom a zároveň šťavnatom kuriatku v spojení s nezameniteľnou chuťou byliniek.
Aké ďalšie špeciality môžu v tohtoročnej letnej sezóne pripraviť ženy? Vyskúšajte GRIL klobásky značky HYZA podávané opečené a s netradičnou prílohou – jemným baklažánovým alebo avokádovým dipom. Výborne sa hodia na otvorenie každej grilovacej párty.
Pripravte sa na tohtoročnú sezónu v kruhu priateľov, sezónu plnú slnka, vôní a chutí inšpirovaných Marsom a Venušou. Dobrú chuť.
Zaujímavé tipy, recepty a inšpirácie na grilovanie nájdete aj na: www.nagril.sk.
Spoločnosť HYZA a.s. so sídlom v Topoľčanoch ponúka široký sortiment produktov z hydinového mäsa - celú a porciovanú chladenú a mrazenú hydinu, mäsové prípravky (marinované a posypané grilovacím korením), hydinové mäsové výrobky (hydinové šunky, salámy, párky, pečeňové syry a údené špeciality) pod značkou HYZA. Pri ich spracovaní sa okrem prísnych hygienických podmienok, dodržujú aj podmienky ochrany zdravia hydiny (WELLFARE), t.j. sú vytvorené podmienky, v ktorých je hydina chránená pred fyzickou a psychickou nepohodou a môže realizovať svoje prirodzené správanie. HYZA, a.s. patrí do skupiny Agrofert, ktorá má pod kontrolou celý proces od prípravy krmív, cez chov až po porážku a výrobu hydinových výrobkov.
Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
Diskusia k článku