Pesto nemusí byť len bazalkové:
Pripravte si 10 druhov zeleného pesta

Redakcia Varecha.sk, 25. apríla 2016     7 minút čítania

Pesto pochádza z oblasti talianskeho Janova a v preklade znamená drviť, pretože jeho jemná chuť vzniká drvením ingrediencií v mažiari. Najčastejšie sa s ním stretnete ako s omáčkou na cestoviny, ale vynikajúce je aj na hrianky, k zelenine i k mäsu. Pripravte si dnes s nami jarné pesto.

Koriandrové pesto


Foto: Methi



Pesto z medvedieho cesnaku


Foto: Figovnik



Poľníčkové pesto


Foto: Elixir



Bazalkové pesto


Foto: Tinca



Pesto z jarných cibuliek


Foto: Methi



Cuketové pesto


Foto: Zuzkabluzka



Petržlenové pesto s novým cesnakom


Foto: Andys



Pažítkové pesto


Foto: Dvorka



Rukolové pesto s jarnou cibuľkou


Foto: Vikulqa



Pesto troch chutí


Foto: Pupava






Každý piatok ráno nájdete na Varecha.sk nový článok s inšpiráciami na víkendové pečenie a každý pondelok nájdete tipy na niečo zdravé.

Klikajte na www.varecha.sk a varte s nami!


Sladké inšpirácie na víkend











Zdravé recepty na celý týždeň















Diskusia k článku







 



TOPlist