Trendy:
Kompletné menu
Gastronomické top výstavy v budapeštianskom výstavnom centre HUNGEXPO.
4 minúty čítania
Fedor Malík:
Chrenová omáčka
Som rusofil a aspoň čohosi, čo má ruský pôvod, sa musím zastať.
2 minúty čítania
Trendy:
Omáčka prezradí o kuchárovi všetko
Znalci tvrdia, že kvalitu kuchára určuje to, ako vie pripraviť omáčku.
2 minúty čítania
František Janata:
Najprv jedia oči! (Video)
Varil pre švédskeho kráľa, talianskeho a brazílskeho prezidenta, ale aj pre mnohých svetoznámych hercov....
4 minúty čítania
Fedor Malík:
Švábske rezance špécle
Kedysi pred rokmi som navštívil v podhorí nemeckých Álp pivovar a reštauráciu benediktínov.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Kolkas s kuraťom
Karim je zrelý tridsiatnik. Statný a pekný chlap, s ktorým som sa zoznámil nedávno v Káhire.
2 minúty čítania
Trendy:
Gastronomický Oscar na Slovensku (Video)
Na tohtoročnom veľtrhu Danubius Gastro v Inchebe sa uskutočnila najslávnejšia súťaž kuchárskeho umenia na svete - Bocuse d'Or.
6 minút čítania
Trendy:
Virtuózky s vareškou
Náruč starej mamy bola vždy bezpečným prístavom, pri ktorom sme mali dojem, že je večný, nezničiteľný.
2 minúty čítania
Trendy:
Príďte pšenu na chuť
Možno názov tejto obilniny neznie práve najlepšie, chutí však výborne. V jej prospech svedčí aj množstvo zdraviu prospešných látok, ktoré v sebe...
5 minút čítania
Fedor Malík:
Kvapalné maškrty
Z hľadiska fyzikálneho by maškrta teoreticky mohla mať plynné, kvapalné i tuhé skupenstvo.
2 minúty čítania
Trendy:
Sladký život, sladké mámenia
Sotva sa nájde niekto, koho by z času na čas neprepadla neodolateľná chuť na sladkú maškrtu.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Košari
Je po sviatkoch, sviatkoch mieru a pokoja. Začal sa nám nový kalendárny rok a mali by sme byť silní a zdraví.
2 minúty čítania
Trendy:
Cícer nie je len hummus
Po pohánke, o ktorej sme písali nedávno, je ďalšou z radu tak trochu nespravodlivo zabudnutých surovín cícer, inak nazývaný aj rímsky hrach....
6 minút čítania
Fedor Malík:
Enem Omar, enem Sahral
Na predvianočnú degustáciu slovenských vín v Káhire sa bolo treba náležite pripraviť.
3 minúty čítania
Trendy:
Pohánka – kúsok zdravia na tanieri
Variť by sa malo nielen chutne ale aj zdravo...
5 minút čítania
Trendy:
Príprava čaju nie je veda
Venujte sa správnej príprave čaju. Ide skutočne len o pár minút. Čaj vám ich potom niekoľkonásobne vráti s jeho najkrajšími vôňami a chuťami....
3 minúty čítania
Trendy:
Kupujte ozajstnú čokoládu
Stromček svieti, punč rozvoniava. Pohodička. Ešte by to chcelo niečo sladké zo stromčeka. Rozbalíte figúrku a... Nevonia, nechutí...
3 minúty čítania
Trendy:
Urobte si z kávy parádnu kávičku
Vylepšite si kávu. Stačí zopár trikov a objavíte nový pôžitok. Radí majster Slovenska v príprave kávy Marian Galuška.
3 minúty čítania
Trendy:
Polnišová a Siposová zdobili medovníčky pre dobrú vec (Video)
Ducha tohtoročných Vianoc je už cítiť takmer všade, nielen vo vysvietených nákupných centrách, vyzdobených uliciach a voňavých kuchyniach našich domovov...
4 minúty čítania
Fedor Malík:
Vianočné sviatky
Všetci sa na ne tešíme. Bude pokoj, pohoda, fajnové papanie.
3 minúty čítania
Trendy:
Predvianočné stretnutie s kórejskou kuchyňou
Pozývame Vás na stretnutie s kórejskou kultúrou a kuchyňou v našej maloobchodnej predajni Seoul Plaza...
5 minút čítania
Trendy:
Najzdravšie jedlo na svete pripravil šéfkuchár Bains
Kuracie karí s čučoriedkami a pilafom je kombináciou tradičných prísad a moderných superpotravín.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Phaba andro županos
Bol som nedávno v Prešove. Vo veci vína. Malá prednáška a veľká degustácia mojich vín.
2 minúty čítania