Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty z husaciny a kačaciny. Pripravil ich aj Jozef Ševčík, šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Orechová kuchárka v Pravde
v piatok 16. 10. 2015.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Pečenú husokačku s lokšami a červenou kapustou
- Stehno s mrkvovo-zemiakovou kašou
- Husaciu pečeň na grilovanom ovocí
- Kačacie prsia na karamelizovaných pomarančoch
- Grilované prsia so zeleninovou plnkou
- Po sedliacky pečené husacie stehná
- Galantínu plnenú zemiakovou zmesou
- Kačaciu roládu
- Husokačku à la Wellington s hubami
- Husací krk s drobkovou plnkou
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku