Magazín

Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého

Slaný Pondelok:
Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého

Jasné, že mäso je mäso, ale skvelé jedlo sa dá pripraviť aj bez neho. Dnes sa sústredíme na bezmäsité "tataráky" - teda...
7 minút čítania

Obľúbený magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Časopis Varecha:
Obľúbený magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Varecha – piatková vložená príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie –...
4 minúty čítania

Vyhodnotenie súťaže: TOP nápady mesiaca február 2018

Vyhodnotenie súťaže:
TOP nápady mesiaca február 2018

Veľká noc už je už za dverami a vaše príspevky s dekoráciami na veľkonočnú tému tomu tiež nasvedčujú. Poďte sa s nami pozrieť, ...
4 minúty čítania

TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca február 2018

Súťaž:
TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca február 2018

Aj keď má február najmenej dní spomedzi všetkých mesiacov, stihli ste počas neho pridať na Varechu množstvo krásnych receptov. Tie najpopulárnejšie by sme...
13 minút čítania

Aj z bežných surovín sa dajú upiecť luxusné zákusky bez lepku

Slaný Pondelok:
Aj z bežných surovín sa dajú upiecť luxusné zákusky bez lepku

Upečte si zákusky ako lusk bez použitia špeciálnych bezlepkových múkových mixov. Na tieto dezerty stačia suroviny bežne dostupné vo vašom kredenci.
7 minút čítania

Veľkonočná súťaž o najlepší recept

Súťaž:
Veľkonočná súťaž o najlepší recept

Veľkonočné sviatky sú síce až na prelome mesiacov, prípravy na ne však začínajú oveľa skôr. Ak v marci popri tom všetkom varení a...
7 minút čítania

Medové „prdelky“

Fedor Malík:
Medové „prdelky“

Sviatok svätého Valentína máme za sebou....
2 minúty čítania

Kulinárske sólo pre obyčajný zeler

Slaný Pondelok:
Kulinárske sólo pre obyčajný zeler

Buľvový zeler. Keď ho milujete, nie je čo riešiť....
7 minút čítania

Varecha 9/2018: Morka na tanieri

Varecha 9/2018:
Morka na tanieri

Časopis Varecha v piatok 2. marca v denníku Pravda.
2 minúty čítania

Majstri suši vedia, ako spojiť tradíciu s fantáziou

Trendy:
Majstri suši vedia, ako spojiť tradíciu s fantáziou

Tradičné japonské jedlo z ryže sa stalo fenoménom po celom svete; aj na Slovensku. Ľudia, ktorí mu prišli na chuť, sa tu...
6 minút čítania

10 banánových zákuskov na víkendové maškrtenie

Sladký Piatok:
10 banánových zákuskov na víkendové maškrtenie

Z cudzokrajného ovocia sú u nás asi najobľúbenejšie banány. Tak prečo ich nezakomponovať aj do sladkého zákusku? Vyskúšajte napríklad niektorý z týchto...
7 minút čítania

Bravčové na pive

Fedor Malík:
Bravčové na pive

Z času na čas mi vyčítajú moji čitatelia, že som až príliš upnutý na víno. Víno so šalátom, víno k polievke, predjedlu, k hlavnému...
2 minúty čítania

Varecha 8/2018: Medové pohladenie

Varecha 8/2018:
Medové pohladenie

Časopis Varecha v piatok 23. februára v denníku Pravda.
2 minúty čítania

Začal sa pôst: Aj bez mäsa sa dá navariť chutne a sýto

Začal sa pôst:
Aj bez mäsa sa dá navariť chutne a sýto

Týmito 10-timi receptami presvedčíme aj zarytých mäsožravcov, že nemusí byť každý deň na stole mäsitý pokrm. Odľahčite trochu svoj organizmus a nalaďte sa...
7 minút čítania

Čokoholické recepty pre zanietených milovníkov čokolády

Sladký Piatok:
Čokoholické recepty pre zanietených milovníkov čokolády

Ach áno, poviete si, dá sa bez nej žiť, ale prišli by ste o ingredienciu plnú bohatej chuti a nádhernej vône...
7 minút čítania

Precestujte Áziu z pohodlia svojej kuchyne

Precestujte Áziu z pohodlia svojej kuchyne

Ázijská kuchyňa – nazvať ju čínskou by bolo urážkou jej rozmanitosti...
5 minút čítania

Physalis v čokoláde

Fedor Malík:
Physalis v čokoláde

Ach bože, čokoláda... Pre mnohých z nás eden slastí a pokušenia.
2 minúty čítania

10 tipov ako vylepšiť zemiakové placky kyslou kapustou

Slaný Pondelok:
10 tipov ako vylepšiť zemiakové placky kyslou kapustou

Zbožňujete zemiakové placky? Tak ich skúste niekedy posunúť o level vyššie! Kúzlo spočíva v použití kyslej kapusty, ktorú pridáte do cesta alebo ňou placky...
7 minút čítania

Valentín, či nie, láska ide cez žalúdok

Trendy:
Valentín, či nie, láska ide cez žalúdok

Pripraviť raňajky do postele, slávnostný obed alebo večeru pri sviečkach môžno v akýkoľvek deň v roku. No Valentín je predsa len špeciálny dátum...
5 minút čítania

Varecha 7/2018: Delikatesy zo zabíjačky

Varecha 7/2018:
Delikatesy zo zabíjačky

Časopis Varecha v piatok 16. februára v denníku Pravda.
2 minúty čítania

Poznáte v zime väčšiu radosť ako dobrý džem?

Poznáte v zime väčšiu radosť ako dobrý džem?

Horúce kakao a vianočka s džemom. Tejto rozprávkovej kombinácii sa v zime nič nevyrovná...
5 minút čítania

Upečte na Valentína: 10 srdiečkových receptov od srdca

Upečte na Valentína:
10 srdiečkových receptov od srdca

Či už sviatok zamilovaných uznávate alebo nie, určite najradšej pečiete pre svojich najmilších....
7 minút čítania

Zažeňte zimnú nudu a zapojte sa do našej februárovej SÚŤAŽE o najlepší nápad

Súťaž:
Zažeňte zimnú nudu a zapojte sa do našej februárovej SÚŤAŽE o najlepší nápad

I keď vás počasie zatiaľ nepustí von zušľachťovať záhradu či majstrovať do nevykúrenej garáže, vaše kreatívne duše určite nezaháľajú! Pošlite nám na stránku Nápady....
8 minút čítania

Slepačie miniknedličky

Fedor Malík:
Slepačie miniknedličky

Položme si ruku na srdce. Stará dobrá sliepka sa z našich kuchynských receptov akosi vytratila. Pamätáte si ešte na číre a zlatisté slepačie polievky našich starých materí? Ani nie......
2 minúty čítania

Varila mamička kašičku: Rýchle teplé raňajky pre malých i veľkých

Varila mamička kašičku:
Rýchle teplé raňajky pre malých i veľkých

Žiadne párky, praženica či krajec chleba so šunkou nenahradia zdravé a výdatné raňajky v podobe kaše. Sladkosť jej dodá ovocie a správnu konzistenciu...
7 minút čítania