Pátranie po receptoch na všedný deň:
Toto varím na večeru ja!

Redakcia Varecha.sk, 5. marca 2020     2 minúty čítania

Vo všedný deň zvyčajne nie je veľa času na varenie, večerať však treba. Ako to robia v niektorých domácnostiach? Čo dávajú na stôl zaneprázdené mamy a manželky?

Foto: Shutterstock.com

Takže, ako rýchlo a chutne nakŕmiť rodinu v dňoch, kedy nie je čas na dlhé vyváranie? Po odpovediach na túto otázku pátrali naši kolegovia z portálu pre mamičky AhojMama.sk. A prezradili nám niekoľko super tipov:

Dobrá krupicová kaša
Ak mi zostane zemiaková kaša alebo zemiaky, vždy urobím zemiakové lokše. Niekedy si s manželom urobíme detskú krupicu, lebo ju máme obidvaja radi. Keď sa nám nechce variť nič, máme takú večeru, kto si čo nájde. To je najrýchlejšie.
Jana P., Kremnica

Zázraky z chleba
Môj tradičný tip na rýchlu a chutnú večeru je vyprážaný chlebík vo vajíčku. No a na také oživenie receptu je veľmi chutné, keď sa chlebík potrie syrokrémom, obalí sa vo vajíčku a v strúhanke a vypráža. Nuž a k tomu tanier čerstvej zeleniny! Alebo: nastrúhame salámu, syr, pridáme smotanu na šľahanie, soľ, korenie a zamiešame. Natrieme na sendvič, posypeme pizza korením a zapečieme v predhriatej rúre. Mňam.
Lucia B., Lazany

Kuskus, zelenina, kuracina
Rýchlo zalejem kuskus, popražím mrazenú zeleninu a kuracie prsia na rezance. Obmena sú ryžové rezance, čínska zmes a kuracie prsia.
Monika G., Vinica

Viac tipov na jednoduché rýchle večere od čitateľov portálu AhojMama.sk nájdete V TOMTO ČLÁNKU.



Diskusia k článku







 



TOPlist