prazdny

Zemiakovo-zeleninový šalát

Bezmäsité jedlá

Zemiakový šalát sa dá urobiť aj inak ako iba majonézová klasika. Jarné šaláty k tomu priam...

prazdny

Krúpy so zeleninou

Hlavné jedlá

Krúpy sú u nás dosť málo používané. Pritom sú vďačnou surovinou na prípravu rôznych jedál...

prazdny

Rolky z rybacích filiet

Hlavné jedlá

Zmena neuškodí. Rybičky v tvare roládok určite nielen zaujmú, ale aj zachutia. Rýchla príprava...

prazdny

Kalerábový šalát

Bezmäsité jedlá

Jarné kaleráby sú veľmi vďačnou zeleninou na šaláty. Vyskúšajte tento, troška iný, šalát.

prazdny

Pohánka s hubami a rukolou

Bezmäsité jedlá

Pohánka je zdravá a na prípravu jedál veľmi vďačná surovina. Dá sa použiť na prípravu rozličných...

prazdny

Casarecce s prosciuttom a rukolou

Cestoviny

Obdobné recepty tu samozrejme sú... Tak pre inšpiráciu dávam aj môj....

prazdny

Domáce pappardelle s kozím syrom, cherry paradajkami a rukolou

Cestoviny

Pappardelle: Do múky urobíme priehlbinu a rozbijeme dve vajíčka. Premiešavame rukou, kým hmota nezačne jemne hrudkovatieť....

prazdny

Fantastické zapekané cestoviny s kuracím mäsom

Kuracie mäso

Tento recept je špecifický svojou jednoduchosťou a fantastickým výsledkom :)

prazdny

Carpaccio z červenej cvikly a bazalkového Tofu

Bezmäsité jedlá

Ľahké, zdravé a najmä rýchle! Vyskúšajte, ako spolu ladia červená repa a Tofu.

prazdny

Špagety s ricottovou omáčkou a rukolou

Cestoviny

Na „staré kolená“ som prišiel na „šmak“ červenej cibuli, stonkovému zeleru, roma šalátu a dnes...

prazdny

Zelený šalát s farro a opečeným hroznom

Bezmäsité jedlá

Variant chutnej „zelenej” zmesi šalátu, obohatený farrou. Farro (i farro „perlato“) je taliansky názov pre...

prazdny

Panenka v pizza ceste s rukolovým šalátom

Bravčové mäso

Pizza cesto na pizzu: Droždie rozdrobíme do vlažnej vody, premiešame a necháme 10 minút postáť. Potom...

prazdny

Pečená červená cibule s rukolou a ořechy

Bezmäsité jedlá

Nevím, jestli to je salát, nebo jen chuťovka, předkrm. Chuť sladké cibule...

prazdny

Celozrnný kuskus s cviklou a para orechmi

Cestoviny

Červené repy zabalíme do alobalu a pečieme v rúre pri teplote 150 °C asi 1, 5 hodiny. Po upečení...

prazdny

Kuracie prsia na avokádovom oleji a citrónovej šťave

Kuracie mäso

Už som Vám spomenul meno novodobého „fanatika“ na zdravú výživu Dr. Steven R. Gundry-ho, ...