Rolky z rybacích filiet fotorecept
Foto: tejaja
Zmena neuškodí. Rybičky v tvare roládok určite nielen zaujmú, ale aj zachutia. Rýchla príprava a jedlo je na stole.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Rolky: | |
4 filety (z akejkoľvek ryby) |
|
1 veľká hrsť |
|
1-2 ks |
|
|
|
|
|
Fazuľka: | |
300 g (celé struky) |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
Postup
-
1
Rybacie filety posypeme čerstvo mletou soľou s kurkumou. Na filety poukladáme listy rukoly.
-
2
Na ne rozložíme nakrájanú a odkvapkanú sterilizovanú kapiu.
-
3
Filety opatrne stočíme do rolky a zaistíme špáradlom.
-
4
Na oleji rolky opečieme zo všetkých strán dozlata (spolu cca 10 minút).
-
5
Na troche oleja v inej panvici za občasného premiešania restujeme celé fazuľové struky asi 10 minút. Potom pridáme prelisovaný cesnak, osolíme a premiešame. Odstavíme z ohňa.
-
6
Rybacie rolky podávame s fazuľkou a zemiakmi.
Diskusia k receptu