O Varecha.sk

2 roky Varechy

redakcia - fotkaredakcia, 1. októbra 2011

Varecha oslavuje svoje 2. narodeniny. Narodila sa nám 1.októbra 2009 do rodinky titulov mamičky Pravdy. Za 2 roky sa nám podarilo zaregistrovať 15 tisíc Varecháčov, ktorí pridali 16700 receptov. Varecha priťahuje však oveľa ľudí, mesačne ju navštívi 280 tisíc čitateľov, ktorí si čítajú recepty, články či vaše diskusie.

Ďakujeme vám za priazeň a v tejto diskusií by sme vás poprosili o vaše pocity z Varechy. Zaujímalo by nás, ako ste našu stránku objavili, kto vám o nej povedal, či či ste vďaka nej okrem receptov obohatili svoj život aj nejakým iným spôsobom...

@stefanm nám spravil krásne narodeninové video (pozor je tam aj trocha erotiky:))






@zareaguj


Diskusia k téme

miluna
Ja som objavila Varechu klasicky cez vyhľadávač a odvtedy je mojou každodennou súčasťou. Zdokonaľujem sa vo varení a najmä pečení, za čo si vždy vyslúžim pochvalu od konzumentov:). Okrem receptov sa tu častokrát aj zasmejem na varecháčskych zážitkoch a diskusiách. Samozrejme, nájdem tu množstvo dobrých rád od starších Varecháčov. Jednoducho, aj keď sa osobne nepoznáme, cítim sa ako súčasť jednej veľmi peknej a družnej komunity, aj keď to tu občas zaškrípe (ako medzi ľuďmi).
Vareche želám ešte veľa rokov existencie a veľa chuti do tvorivej práce. @stefanm super video! :)
marianna76
Všetko, všetko najlepšie a ešte lepšie do ďalších rokov. Ďakujeme za všetku Vašu prácu pre nás. Prajem veľa dobrých nápadov... veľa lásky, pohody a zdravia. Ani neviem koľko som na vareche, asi 1,5 roka? neviem, myslím, že som hľadala dajaký recept a tak som Vás našla, alebo je možné, že som Vás zazrela v tlačenej verzii a potom, aby som nemusela kupovať noviny, som nakukla sem k Vám a odvtedy skoro každý deň. Prijala by som, aby sme si mohli ukladať aj oblúbené diskusie..., niekedy sa to všetko ťažko pamätá. Niekedy ani nestíham všetko si tu popozerať, je to tu krásne a zaujímavé...Ste /Admini/ milí na nás, neschovávate sa a komunikujete s nami - to je tu super. ♥ ♥ ♥ Ď A K U J E M E ♥ ♥ ♥
marianna76
Tiež som tu našla zopár priateliek, ktoré by som inak nemala a som veľmi veľmi rada, že ich mám a môžem s nimi komunikovať aj mimo Varechy, ale vďaka Vareche.
remcula
Krásné narozeniny, Varecho!!!:-)) Našla jsem tu bezva lidičky, příjemnou atmosféru a skvělé recepty. Mnohé jsem vyzkoušela. Vyhrála jsem nějaké ceny, čehož si nesmírně vážím, vzhledem k tomu, že jsem z ČR. Zrovna dnes budu používat nějaké silikonové formičky, které jsem zde vyhrála. Přeji Vám hodně úspěchů v dalších měsících a letech a rozhodně Vás budu moc ráda navštěvovat dále. Děkuji!!!!
remcula
Ještě k tomu, jak a kde jsem na Varechu narazila.. No, bylo to na jednom konkurenčním webu:-)), kde se někdo zmínil, ale raději ho nebudu prozrazovat! :-)) Jsem vděčná za to, že se o něm někdo zmínil!!:-)
sairaam
Pripájam sa ku gratulantom a prajem redakcii veľa chuti do ďalšej práce a veľa tvorivých nápadov. Ja som Varechu objavila v denníku Pravda a hneď som sa zaregistrovala. Odvtedy sem nakuknem skoro každý deň. Občas aj niečo pridám, aby som sa iba neviezla a prispela svojou troškou:-))) Veľmi sa mi táto stránka páči, lebo okrem skvelých receptov tu vždy nájdem aj nejaké poučenie a zábavu. A keď potrebujem poradiť, viem že sa mám na koho obrátiť. Veď v tejto - dnes už naozaj veľkej komunite sa vždy nájde niekto, kto ochotne poradí a pomôže. Ďakujem všetkým, že sa tu môžem s Vami stretávať.
ketty3811
Ja som na Varechu natrafila náhodou,pri hľadaní nejakého receptu.Občas som sa sem vrátila,potom som sa zaregistrovala a začala byť závislá.:-))Chodím sem každý deň,lebo je tu veľa super receptov,super ľudí a príjemná atmosféra.Stále sa tu niečo nové dozviem a aj sa zabavím.Ďakujem Varecha,že si.:-)
enerrgizer
blahoželám Vareche :-) ...ale hlavne Vám všetkým, lebo Varechu robia dobrou Varechou hlavne skvelí ľudia...nech sa darí :-)
aroooo
Varechu som našla pri hľadaní nejakého receptu a od vtedy som tu každý deň a rada pre príjemnú atmosféru....viac som uviedla v diskusii narodeniny
sladkacokolada
Ja som Varechu objavila vo svojom najťažšom období svojho života. Pred dvoma rokmi som sa potrebovala odreagovať a Varecha ma zaujala natoľko, že mi spríjemňovala každý moj ťažký deň, keď mi zomrela mamička. Viem, že moja komunikácia v tom období bola veľmi zložitá, ale varecháčky, aj keď nevedeli čo sa deje v mojom živote, boli veľmi milé a zato im strašne ďakujem. Preto som si tu oblúbila veľa ľudí a do dnešného dňa sem rada chodím a verím, že ešte dlho chodiť budem. Všetkým v redakcii Varecha prajem veľa pracovných a súkromných úspechov.
evusik
ja som na Vareche od 5.októbra 2009. Prišla som sem náhodou, hneď som sa aj zaregistrovala a hneď som aj pridala svoj prvý recept... čo ma oslovilo okamžite bola možnosť pridať recept aj s fotkou. Fotenie ma vždy bavilo a jedlo som si fotila už aj predtým. Recepty z vlastnými fotkami som si ukladala v PC s tým, že veď raz to bude pre dcéru. V živote by ma nenapadlo, že raz bude niekto čítať moje recepty a variť podľa nich až hen v Amerike, alebo v Austrálii, či v Indii :-)
priznám sa, že keď som sem prišla nemala som v úmysle zapájať sa do komunity, mala som veľmi zlé skúsenosti, ale tá úžasná partia krásnych ľudí ma vtiahla do diania a ani som sa nenazdala a už je to MOJA Varecha a ja si neviem predstaviť jediný deň bez nej.
Takže vďaka tvorcom ale hlavne všetkým varecháčom ktorí vytvárajú krásnu atmosféru a ja, keď otvorím Varechu mám pocit, že prichádzam medzi priateľov :-)
cchikung
Vareche prajem k jej narodeninám veľa úspechov.Vďaka nej mám toľko vynikajúcich receptov,že doma som niekedy obdivovaná za šikovnosť,ktorú som vlastne objavila na Vareche.Teda ďakujem !
matavarecha
Milá Varecha všetko naj, naj k narodeninám, veľa nových Varecháčov, veľa receptov , úspechov a kopec lásky medzi ľuďmi zo ♥ prajem :-)
tinca
ja som sa registrovala na Vareche 23.1.2010 a o tejto stránke som sa dozvedela od vtedajšej riaditeľky, keďže jej syn sa podieľal na tvorbe tejto stránky, asi za to mi to povedala, že vedela že rada kuchtím. Takže by sme si mali spomenúť pri výročí Varechy aj na jej zakladateľa @jarca. Veľmi pekne to napísal @enerrgizer , že blahoželanie patrí aj nám všetkým, ktorí sa na kvalite stránky podpísali krásnymi receptami. Samozrejme aj @redakcia jej členom, ktorí neustále niečo zdokonaľujú, plnia naše želania. Ako to tu bolo už napísané sem-tam aj čosi zaškrípe, ako aj v každej rodine, moja mamina hovorila "niet komína, kde by nebolo dymu". Dôležité je, že každý sa sem rád vracia, predsa ako domov za svojimi. Takže "živiom naša Varecha" aspoň takto virtuálne. P.S. @stefanm zlaté video k výročiu, si výmyselník.
hubarka35
Mne raz povedala o Vareche kamarátka-hned som sa aj zaregistrovala 25.10.2010-a od toho dna sa varecha stala súčastou mojho každodenného života-a ostala som normálne závislá na nej...každý den sem musím pozriet,čo nového,a ked nemôžem,že som v práci aj dva dni...prvé čo spravím ked prídem domov zapnem počítač a ..................Varecha a všetci členovia dakujem Vám-naučila som sa lepšie varit,robím také jedlá o ktorých som ani nesnívala,a vyriešil sa vdaka vareche,komentárikom k mojej diskusii aj problém v rodine......Prajem Vám všetkým vela pekných,tvorivých dní.
babidka
odoberame Pravdu a tak som niekolkokrat zaregistrovala zmienku o niecomi novom ...Varechu! No veruze ma hned tak zaujala , ze som sa zaregistrovala a odvtedy "sedim" na Vareche takmer kazdy den :-) Najprv len ako "divak" , potom som sem tam nieco okomentovala , pridala recept a uz som Varechu neopustila :-)
michsamant
Varechu mi poradil jeden kamarat a co mi Varecha dala?? Okrem vela fajn receptov som tu nasla moju najlepsiu kamaratku. Takze dakujem tejto stranke za to, co si teraz velmi cenim - priatelstvo :)
violetacamorova
Nepamätám si ako som našla varechu, ale pokiaľ som na internete tak som aj na vareche, patrí k mojím príjemným spoločníkom a aj dobrým radcom a to vďaka vám tvorcom ale aj vďaka prispievateľom. Ešte raz Happy 2. birthday. "P.S. A aj vďaka vareche.sk sa v zahraničí necítim tak osamelo"
tinca
a ešte just idem podpichnúť @redakcia , dúfam že to zoberú s humorom. Na narodeniny si dávame aj darčeky, ale práve tento týždeň nie je vyhlásená súťaž. Ale my, teda ja pridávam či je súťaž alebo nie-je, veľakrát sa ani nepozriem či bola vypísaná, musíme tú diskusiu aj trošku oživiť.
ancicka
Ja som natrafila na varechu hned ako sme si dali zapojiť internet.Väčšinou som hľadala rcp.na prípravu mäská.Pravdupovediac ja najradšej pečiem,tak som si povedala,že sa s vami podelím o moje recepty.
Nepozerám či je súťaž ,či nie,stále pridám,ale poteší aj ked sa pritrafí výhra.
Bez varechy si ani neviem predstaviť,žeby som mala sadnúť za PC. a neotvoriť stránku varechy.
Môj prvý rcp.z varechy bol tento: varecha.pravda.sk/recepty/hovadzie-na-ciernom-pive-s-rozm...

Dakujem!
akeber
Keď sa ma muž opýta kde si ? odpoviem na vareche....áno strávim tu dosť času , určite každý deň. Aj sa niekedy hnevá , ale keď mu na stôl predstriem jedlo ktoré ešte nejedol....a spýta sa "z varechy ?" .......ále.... už sa ani nepýta . Našla som tu veľa receptov , ktoré nám chutia. Môžem povedať že aj veľa rád , ktoré vylepšili moje varenie . A ako som sa sem dostala ? Na facebook som zverejnila fotku pagáčikov , moja spolužiačka cica2 napísala prečo to nedám na varechu. A tak som varechu našla. Najskôr som bola len tichý pozorovateľ postupom som pridala recepty.....s cicou sme sa stretli na stretávke po 24 rokoch , už sme viac v kontakte a keď som niečo nevedela ohľadom varechy vždy mi poradila. Veľmi ma potešilo keď som vyhrala aj keď moje záviny boli zverejnené v časopise Varecha.....a nehovoriac o poztívnych komentárov , duša pookraje .Varecha spája ľudí.....verím že bude spájať ešte veľmi blho. Tvotcom a celému tímu varechy prajem veľa elánu a trpezlivosti.
jurovic6
Nie som az tak dlho na Vareche ale som velmi rad ze som na nu natrafil ked som hladal recept na muffiny (  varecha.pravda.sk/recepty/kokosovo-nutellove-muffiny/1955...
) .Uz mam v kucharskej knihe (virtualnej aj papierovej) kopec receptov ktore som tu nasiel.Som velmi rad ze mozem byt registrovany na tak skvelej kucharskej stranke ako je Varecha.
Prajem Vareche este velmi vela dobrych receptov a budem velmi rad ak s nami bude este aspon ,,PEKNE DLHO´´:D
dorisa
Blahoželám Vareche k jej 2. výročiu. Mňa sem naborila @elisticka , lebo som jej posielala na mail fotky mojich koláčikov a ona stále vravela, aby som to dala na Varechu. Vravela mi to,až ma preň získala. Takže som sa zaregistrovala a prepadla receptománii. Som rada, že som poznala skvelých ľudí tu na portáli a že som získala skúsenosti s varením, pečením, objavila som nové recepty, postupy. Zážitky a diskusie sú vďaka vďačným prispievateľom zaujímavé. Tiež som vyhrala niekoľko cien za uverejnené recepty, za čo ďakujem redakcii a spoluvarecháčom. Som rada, že sa moje výtvory páčili. Takže ešte veľa rôčkov prajem portálu Varecha!!!! Všetko najlepšie:)
cica2
Tiež sa pripájam a gratulujem! Varecha je úžasná stránka ♥♥♥ velmi sa mi tu páči, sú tu úžasní ľudia, úžasná redakcia a výborné recepty, rady a všetko to, čo tu už bolo spomenuté. Vďaka že ste a verím že ešte velmi dlho budete! Tak nech sa vám všetkým dobre darí a hlavne nech to zdravíčko slúži!!! Registrovaná som v januári tohto roku a túto supér stránku mi odporúčala moja naj kamarátka @orchidea ♥ A vďaka tejto stránke som sa osobne spoznala aj s velmi milou osôbkou @doriskou :D
elekra
Ešte raz Všetko NAJ....
Ja som sa dozvedela o Vás od dcéry. Zaregistrovala som sa, sem tam pridám nejaký receptík a som tu denno-denne.
bibia1
Milá Vareška, tak aj tu ti zagratulujem - všetko najlepšie k narodeninám, veľa, veľa super nápadov a super receptov - ďakujeme.
Ako som Varechu našla? Vždy, keď som potrebovala nejaký recept, vždy mi vygooglilo varešku, lebo tu je skoro všetko, poznám ju dlho, ale zaregistrovala som sa len nedávno, dá sa povedať, na podnet mojej super kamošky Ivky, cica2, ktorá má nakopla, aj keď som chvíľu odolávala, ale nakoniec som sa zaregistrovala a odvtedy som na vareche denne. Sú tu super ľudia, výborné recepty, nápaditá stránka, takže srdečná vďaka za vašu - moju Varechu. Všetko najlepšie.
angelheart
Všetko najlepšie Vareche, veľa trpezlivosti redakcii, veľa nápadov a tvorivosti adminom a nám samé skvelé recepty :)
Ja som sem prišla v októbri 2009, netradičnejšie ako väčšina, na jednom portáli so súťažami bola uverejnená súťaž na Vareche a tak som sa o nej vlastne dozvedela. Registrovala som sa a odvtedy som tu :) Recepty pridávam, či súťaž je alebo nie je, aj keď ich nemám pridaných nejako veľmi veľa...to preto, lebo mám pocit, že všetko tu už je :) a musím sa priznať, že varenie a vymýšľanie pri varení, pečení ma baví čoraz viac - a to by na mňa pred pár rokmi nikto nepovedal :-D :-D Takže aj za to vďaka, milá Varecha!
zemo
Tak ako vždy vás nasrdím. Je tam toho, že pred nedávnom vystrúhaná Varecha.sk má 2 roky. Ale dali ste vedieť čitateľom, že toto mladé drievko ešte riadne gulášom nenapáchnuté pochádza z neprávom zabudnutého vznešeného starodávneho rodu dedinky, ktorého sláva by sa mohla nebies dotýkať? Tu je link -  www.varechovce.sk
:o)
1x sracz
andys
Ja som našla Varechu vďaka tejto Sacherke:  varecha.pravda.sk/recepty/sacherova-torta/5739-recept.htm...
Odvtedy sú obe - aj sacherka aj varecha súčasťou mojej kuchyne ;) Takže všetko naj naj naj a ďakujem redakcii za všetko, čo pre nás varecháčov robia. Ako darček by som urobila túto narodeninovú tortičku, ale už som ju sem raz pridala, tak ponúkam aspoň odkaz:  varecha.pravda.sk/recepty/mandarinkova-narodeninova-torta...
helca103
pripájam sa k blahoželaniu a veľmi ma teší, že tiež patrím do tejto veľkej a prijemnej rodiny.
zvoncek
ja som sa na Varechu dostala pri hľadaní receptov pre diabetikov koncom mája 2010, hneď ma zaujalo to, že pod uverejneným receptom boli komentáre, v ktorých sa dalo poučiť, resp. obohatiť daný recept o nejakú ďalšiuverziu. Okrem toho tam existovali rubriky diskusie a zážitky. Ich čítanie aj bez aktívnej účasti mi veľmi pomohlo
v ďalšom období, keď manžel bol operovaný a neskôr som sa stala
doma jeho ošetrovateľkou. K prvým jedlám, ktoré som sa mu odvážila
po operácii navariť, boli z varechy- cuketovo-mrkvová mixovaná polievka pre detičky a tvarohovo-krupicové guľky v jahodovej omáčke. Zaregistrovala som sa až v septembri 2010, keď som sa odvážila požiadať varecháčov o pomoc -čo je to bezzvyšková strava,
nesklamala som sa, hneĎ so dostala odpovede. Vtedy som si uvedomila, aká je tu spolupatričnosť(ospravedlňujemsa, ale iné slovo neviem nájsť - snáď len pomôž bližnému svojmu - takto virtuálne), je tu veľká rodina tvorená ženami , mužmi, mladými , ale aj tými skúšenejšími, z každého kúta našej vlasti , ale aj tými, ktorých zavial osud do všetkých možných kútov sveta. Nebolo to úžasné, ako sme sa obávali o osud nasledujúcej mamičky žijúcej v Egypte, keď tam začali nepokoje? S takou úľavou som si prečítala, že už porodila dcérku aj je tu na Slovensku. A koľko som sa nasmiala pri rôznych príhodách,
snáď najviac tej mamičky, ktorá po výlete autom , ktoré sa cestou pokazilo, sadla si na lavičku, čapicu si dala dolu a na jej prekvapenie okoloidúci jej začali do nej hádzať mince., vďaka aj za spomienkové diskusie k tomu, ako sme korzovali, aké sladkosti sme jedávali ( šumienky, zemiakový cukor, pelendrek atĎ). Priznám sa, že pridanie obrázku kvetinky pri registrácii bol pre mňa veľký výkon, na čo som bola hrdá, že sa mi to podarilo. Priznám sa, že k pridaniu receptu som stále nenašla odvahu, aj preto, že ja všetko varievam tak od oka, neviem si predstaviť, že by som musela všetko vážiť, fotografovať,
a pritom variť- ako sa poznám, rozhodne by sa mi to spálilo alebo prihorelo, na druhej strane my pripadá, že to , čo varím , už bolo publikované, alebo je to nejaká obmena, tak radšej len niekedy pridám
komentár . Jedno je však isté, ak si sadnem k počítaču, nie je to každý deň, tak sa musím do varechy pozriet. Niekedy len z toho čítania som najedená, že zabudnem aj večerať.
Chcem sa ospravedlniť, že neuvádzam odkazy ani mená varecháčov, ktorých tu priamo , ale nepriamo spomínam,
1x sracz
babinka
ktosi mi poslal email s fotom korytnacky z parku a slaniny - zaujalo ma to a hned som premyslala, kedy a komu a ako to urobit - recept bol z varechy, tak som sa tam isla pozriet - a uz som tu ostala :). Vdaka Vareche som nasla radost pri vareni a hlavne pri peceni, co som dovtedy nerobila casto, teraz rada experimentujem, nebojim sa kombinovat a improvizovat - vela som sa priucila a vela este neviem. Vdaka vsetkym tvorcom i prispievatelom - aj som sa tu nasmiala, aj slzy uronila, lebo stranka "vonia nielen kuchynou, ale hlavne clovecinou"
kuchticka
Varechu som objavila pri pravidelnom citani PRAVDY cez internet. Raz som si klikla a videla recepty, diskuzie, zazitky a pravidelne som nieco citala.
Pretoze v diskuziach PRAVDY, kde som sa zucastniovala zacalo byt napatie novym prihlasovanim, skoncila som tam a prihlasila sa na Varechu. Od tych cias, sice Pravdu stale citam, ale namiesto diskuzii tam sa zucastnujem tuna na nasej VARECHE, ktorej som vdacna za nahradu a najdenie vela pozitivnych inspiracii pre moje bytie v cudzej krajine.
Dakujem vam, tvorcovia tejto zaujimavej stranke, prajem vela uspechov a dalsich vela, vela rokov.
Rovnako dakujem vsetkym VARECHACOM, co pridavaju pekne fotorecepty - venuju svoj drahocenny cas, aby obohaatili nas, iba citajucich o zaujimave vytvory svojho kucharskeho umenia.
torticka
Aj ja želám Vareche všetko najlepšie, veľa skvelých rád a nápadov. Ďalej jej želám, aby mala veľa skvelých receptov.Mamičke Pravde prajem veľa skvelých článkov.
danculka
Ďakujem,že si sa narodila,milá ,,varecha,,,spríjemnila si mi život natoľko,že čokoľvek zbadám,či ovocie,zeleninu,alebo pekné mäsko,hneď z toho vidím hotové jedlo na VARECHE,buď i naďalej kreatívna,ako doteraz,pripíjam Ti na dlhý život,je to aj pre nás aj pre Teba to najlepšie..
janger
Srdecne blahozelam milej Vareche k jej jubileu! A tak isto blahozelam aj nam, vsetkym varechacom, k tomu, ze ju mame... Ze nam tak obohacuje a ochucuje nas zivot. Teda mne isto.
Objavila som ju pri hladani receptu na bublaninu. Takze tento recept
 varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-bublanina/5759-recep...
od @klaura mi ju pomohol najst. A odvtedy je mojou castou spolocnickou. Niekedy az moc castou ;-). Stravim pri nej veru dost casu. Varecha je aj mojim 'spojivkom s domovom', so slovenskym jazykom, ktory inac nie moc casto pocujem a citam. Spoznala som tu, teda aspon virtualne, kopu milych, sympatickych ludi. Citam kopu krasnych, o.i. slovenskych receptov, zazitkov, diskusii. Takze aj slovenska mentalita mi zostava stale blizka. A aj zasluhou Varesky patrim este aspon trochu na nase Slovensko! Takze vdaka! A dufam, este moc, moc rokov...
valeri
Tiež blahoželám milá varecha, klikla som na Teba pri čítaní Pravdy a zistila som že si celkom fajn :-)).
bozulka
Na Varechu som sa nechala nahovoriť v polovici decembra 2009 denníkom Pravda.
A čo mi Varecha dala? Recepty ktoré som nepoznala,veľa poučných diskuzií,rád a hlavne veľa,veľa priateľov,možno povedať že z celého sveta a vôbec nevadí že mnohí sú aj oveľa mladší.
Zato všetko a omnoho viac ďakujem Vareche!!!
marcy
veľmi pozitívna atmosféra,nesebeckosť,veľa veľa skvelých rád,receptov od varecháčov,@ara šidka spropagovala :) redakčný tím je ústretový,promptný....posunulo ma to ďalej,k predcíznejšej práci v kuchyni....ja radšej raz vidieť ako stokrát počuť :))....veľká vďaka všetkým *_*
jerica
Gratulujem k sviatku je to vek keď už dieťa sa snaží stavať na vlastné a myslím si že varecha.sk je už na vlastných , prajem varecha.sk dlhého virtuálneho života,aby prinášala radosť pre tých ktorí ju spracúvajú a aj ktorý ju využívajú k inšpiráciám pri varení, radách , zážitkoch , dobrého čítania, ale aj v súťažiach , nechcem sa opakovať ale ja už som si dovolila načrieť do otázky ako som objavila varecha.sk , pridávam linku:
 varecha.pravda.sk/diskusie/ako-som-objavila-varechu-/1089...
akned
Na Varechu som natrafila pri hľadaní receptov. Začala som sa na ňu vracať pri každom zapnutí PC. Čítala som recepty, rady a diskusie. A práve tie sa mi zapáčili. Kamarátska atmosféra,humor,rady, žiadne negatívne emócie ako v iných komunitách. Prihlásila som sa na Varechu a i keď to tu tiež trochu zaškrípalo, všetko sa na dobré obrátilo. A podarilo sa to preto, lebo je tu partia úžasných ľudí, ktorý si vedia poradiť, zasmiať, potešiť a podržať keď je ťažko. Pri mnohých diskusiách a zážitkoch som sa nasmiala, ale i poplakala, našla som tu cenné rady, inšpiráciu a vyskúšala mnoho receptov. Prajem našej VARECHE ešte veľa, veľa úspešných rôčkov. Jej tvorcom chuti do práce a mnoho tvorivých nápadov. A prajem aj všetkým varecháčom, aby naďalej tvorili inšpiratívnu, úžasnú a priateľskú Varechu. ĎAKUJEM VARECHA! :-))
rela
Nie som dlho na Vareche a stále objavujem niečo nové. Takže až dnes som sa dočítala, že Varecha oslavovala 2. narodeniny - dodatočne blahoželám. Natrafila som na túto stránku pri čítaní Pravdy na internete. Hoci nie som začiatočník vo varení, rady varecháčov a varecháčiek a komentáre k receptom mi veľmi pomáhajú. Môžem iba skonštatovať "Varecha - vďaka, že si"