Recepty, kde je ocot estragonový
Jahňacia polievka
Očistené, vykostené, umyté, osušené
jahňacie pliecko pokrájame
na malé kocky. Zelenú
fazuľku nakrájame na asi 4...
Mušle sv. Jakuba na šošovici à la Izabela I. Španielska
Mušle opečieme z obidvoch strán na olivovom
oleji. Ochutíme soľou a korením. Pridáme maslo
a necháme dôjsť...
Avokádový šalát s grilovanou cibuľou a rozbifom
Z dubového šalátu vyrežeme hlúb
a rozdelíme na listy, ktoré prepláchneme
vo vode. Odporúčame prepláchnuť
viackrát. Šalátové...
Palócka polievka podľa Gundela
Túto polievku varieval z úcty sám slávny János Gundel, otec šéfkuchára Károlya Gundela,
spisovateľovi a...
Sedmohradská estragónová zeleninová polievka s mäsovými knedličkami
Vybrala som zo svojej zbierky typickú tradičnú polievku sedmohradskej kuchyne,
ktorá je plná zeleniny ...
Muflonie stehno na staročeský spôsob
Stehno necháme odležať v rozdrvených borievkach, umyjeme ho a osolíme. Loj alebo slaninu nakrájame, ...
Pochúťka z kukurice
Drobné očistené šúľky kukurice uložíme na misu, osolíme a 24 hodín necháme stáť. Potom ich...
Jahňacia polievka
Očistené, vykostené, umyté, osušené jahňacie pliecko pokrájame na malé kocky. Zelenú fazuľku nakrájame na asi 4...
Mušle sv. Jakuba na šošovici à la Izabela I. Španielska
Mušle opečieme z obidvoch strán na olivovom oleji. Ochutíme soľou a korením. Pridáme maslo a necháme dôjsť...
Avokádový šalát s grilovanou cibuľou a rozbifom
Z dubového šalátu vyrežeme hlúb a rozdelíme na listy, ktoré prepláchneme vo vode. Odporúčame prepláchnuť viackrát. Šalátové...
Palócka polievka podľa Gundela
Túto polievku varieval z úcty sám slávny János Gundel, otec šéfkuchára Károlya Gundela, spisovateľovi a...
Sedmohradská estragónová zeleninová polievka s mäsovými knedličkami
Vybrala som zo svojej zbierky typickú tradičnú polievku sedmohradskej kuchyne, ktorá je plná zeleniny ...
Muflonie stehno na staročeský spôsob
Stehno necháme odležať v rozdrvených borievkach, umyjeme ho a osolíme. Loj alebo slaninu nakrájame, ...
Pochúťka z kukurice
Drobné očistené šúľky kukurice uložíme na misu, osolíme a 24 hodín necháme stáť. Potom ich...