Recepty, kde je menší baklažán
Hokkaidovo-hlivový guláš
Mám peknú zásobu tejto tekvice, tak sa ju učím pripravovať na rôzne spôsoby a hlavne ma...
Baklažánová nátierka
Baklazan nakrajame na platky, osolime a nechame 30 minut vypotit, aby sme odstranili horkost...
Baklažánová nátierka
V týchto dňoch mi píšu priateľky ako im dozrieva úroda v záhradách radia sa čo s niektorými...
Tabak Simec [grilovaná ryba s ryžou a oblohou]
Recept je tradiciou spajany s arabskou krajinou. Irak. Iracka kuchyna pozostava zo sirokeho vyberu prisad...
Tagliatelle na thajský spôsob s baklažánom a kuracím mäsom
Jednoduché, rýchle ale chutné cestoviny
Ja som rťobila len pre seba, tak som dala všetkého málo...
Paradajky s baklažánovou náplňou
Vhodné ako predjedlo alebo ako príloha k hlavnému jedlu. Ja som podávala ako prílohu k plnenej...
Bravčové rezance alla Fu
Tento recept som vymyslel, keď som bol na nákupe a nechcelo sa mi kupovať veľa
zeleniny....
Zeleninový špíz s omáčkou tisícich chutí
V olivovom oleji rozmiešame roztlačený cesnak, soľ, korenie, nasekanú bazalku, tymian a šalviu....
Hokkaidovo-hlivový guláš
Mám peknú zásobu tejto tekvice, tak sa ju učím pripravovať na rôzne spôsoby a hlavne ma...
Baklažánová nátierka
Baklazan nakrajame na platky, osolime a nechame 30 minut vypotit, aby sme odstranili horkost...
Baklažánová nátierka
V týchto dňoch mi píšu priateľky ako im dozrieva úroda v záhradách radia sa čo s niektorými...
Tabak Simec [grilovaná ryba s ryžou a oblohou]
Recept je tradiciou spajany s arabskou krajinou. Irak. Iracka kuchyna pozostava zo sirokeho vyberu prisad...
Tagliatelle na thajský spôsob s baklažánom a kuracím mäsom
Jednoduché, rýchle ale chutné cestoviny Ja som rťobila len pre seba, tak som dala všetkého málo...
Paradajky s baklažánovou náplňou
Vhodné ako predjedlo alebo ako príloha k hlavnému jedlu. Ja som podávala ako prílohu k plnenej...
Bravčové rezance alla Fu
Tento recept som vymyslel, keď som bol na nákupe a nechcelo sa mi kupovať veľa zeleniny....
Zeleninový špíz s omáčkou tisícich chutí
V olivovom oleji rozmiešame roztlačený cesnak, soľ, korenie, nasekanú bazalku, tymian a šalviu....