Mäso z diviaka

Mäso z diviaka ako ingrediencia v receptoch:

  • Gulášik z diviačika

    Gulášik z diviačika

    Dostali sme skvelé mäsko, tak som sa rozhodla na prianie mojho milého spraviť z neho gulášik. S návodom na prípravu mi pomohla bývalá pani horárová, takže kvalitka je zaručená :)

  • Diviak na smotane po Šumavsku (fotorecept)

    Diviak na smotane po Šumavsku (fotorecept)

    Dostala som mladé mäsko ( lanštiaka) . Recept som našla v kuchárskej knihe a je pripravený podľa odborníka L. Hanzala . Naozaj sa oplatil vyskúšať .

  • Guláš z diviaka

    Guláš z diviaka

    Každý ho robí po svojom, ja ponúkam svoj osvedčený, jednoduchý a chutný recept. Uvedené množstvá surovín sú len orientačné, nič som nevážil, nemeral, len odhadol... Konečný výsledok a chuť záleží od neustáleho...

  • Polievka z diviaka a chlebový posúch (fotorecept)

    Polievka z diviaka a chlebový posúch (fotorecept)

    Uverejniť na Vareche recept ktorý len trochu zaváňa gulášom je problém :-) čo kuchár to odborník... ja som v tomto smere úplne nepoškvrnená :-) :-) guláš vždy varil a varí manžel... čo ale čert nechcel cez víkend...

  • Recept bez obrázku

    Azu z diviaka na tatranský spôsob

    Dobre odležané mäso pokrájame na hrubšie rezne, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potom pokrájame na hrubšie rezance. Poprašíme mletou červenou paprikou a necháme odležať 1-2 hodiny. Odlešané mäso opražíme za stáleho miešania v rozohriatej masti, podlejeme...

  • Recept bez obrázku

    Revírnické tajomstvo

    Odležné stehno z diviaka umyjeme, nakrájame na rezance a dusíme na oleji s cibuľou nakrájanou nadrobno. Pridáme soľ, korenie, feferóny, lečo a dusíme. Z vajec urobíme placku, ktorou prikryjeme na tanieri udusené mäso.

  • Guláš z diviaka (fotorecept)

    Guláš z diviaka (fotorecept)

    Včera som dostal mäso z diviaka. Jeden väčší kus som použil na dve jedlá. Z odrezkov som urobil guláš. Viem, že každý si robí po svojom, no ja som sa rozhodol ponúknuť moju verziu....

  • Soté z mladého diviaka (fotorecept)

    Soté z mladého diviaka (fotorecept)

    Keď mi mäsiar ponúkol divinu, neodolala som a tak som mohla pripraviť aj túto pochúťku z mladého diviačika. Pripravila som ho trochu netradične s fazuľou a šampiňónmi. Ako prílohu som pripravila tarhoňu a cviklový šalát.

  • Recept bez obrázku

    Roláda z diviaka

    Mleté mäso premiešame s korením na divinu, čiernym korením, prepasírovaným cesnakom a soľou. Rožky nakrájané na jemné kocky namočíme do mlieka a necháme dobre napiť. Pridáme 2 vajcia, dôkladne rukami premiešame a vytvoríme pevnú...

  • Recept bez obrázku

    Ražniči z diviaka

    Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na kocky a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali citrónovú šťavu a potlčené borievky. Na niekoľko hodín odložíme na chladné miesto.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist