Recepty, kde je chlieb domáci (pečivo)
Praženica s hlivou ustricovou na šalotke a póre
Hubárska sezóna je u nás doma v plnom prúde. S chuťou by som si zjedol buď...
Mrazené kozáky brezové s vajíčkami
Lásku k hubárčeniu mi od útleho detstva vštepovala babička po mamke, moja vzácna
lady Ann...
Pikantný guláš na čiernom pive
Toto je guľáš, všetko pred tým to boli zemiaky s mäsom! Tak ma pochválil jeden z...
Viedenský Tafelspitz z teľacej kvetovej špičky a teľacích špikových kostí
Tafelspitz je typické tradičné viedenské jedlo, pôvodne sa varilo na cisárskom dvore,
podávalo sa na...
Skordalia-σκορδαλι-grécka nátierka
Skordalia je známa grécka nátierka, pripravuje sa bud zo zemiakov alebo chleba, pridajú sa
vlašské...
Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka
Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu, ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci...
Foie Gras po slovensky
Husaciu pečeň namočíme na noc do mlieka, aby bola jemnejšia a prípadne sme ju zbavili prebytočnej...
Hrianky s hubovou nátierkou
Šampiňóny očistíme, umyjeme, osušíme a 2 – 3 z nich nakrájame na plátky, zvyšné...
Praženica s hlivou ustricovou na šalotke a póre
Hubárska sezóna je u nás doma v plnom prúde. S chuťou by som si zjedol buď...
Mrazené kozáky brezové s vajíčkami
Lásku k hubárčeniu mi od útleho detstva vštepovala babička po mamke, moja vzácna lady Ann...
Pikantný guláš na čiernom pive
Toto je guľáš, všetko pred tým to boli zemiaky s mäsom! Tak ma pochválil jeden z...
Viedenský Tafelspitz z teľacej kvetovej špičky a teľacích špikových kostí
Tafelspitz je typické tradičné viedenské jedlo, pôvodne sa varilo na cisárskom dvore, podávalo sa na...
Skordalia-σκορδαλι-grécka nátierka
Skordalia je známa grécka nátierka, pripravuje sa bud zo zemiakov alebo chleba, pridajú sa vlašské...
Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka
Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu, ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci...
Foie Gras po slovensky
Husaciu pečeň namočíme na noc do mlieka, aby bola jemnejšia a prípadne sme ju zbavili prebytočnej...
Hrianky s hubovou nátierkou
Šampiňóny očistíme, umyjeme, osušíme a 2 – 3 z nich nakrájame na plátky, zvyšné...