Zubáč s orechovo-mandľovou plnkou

Peter Petráš
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 10. augusta 2016
Zubáč s orechovo-mandľovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
400 g
100 g
5 g
10 g
150 g
150 g
60 g
1 ks
50 ml
200 g
150 g
150 g
10 g
3 g
2 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Opečené orechy a mandle nasekáme, pridáme pokrájanú opečenú cibuľu, vajce, pečivo nakrájané na kocky, nasekanú petržlenovú vňať dochutíme soľou, korením, muškátovým orieškom a citrónovou kôrou.

  2. 2

    Rybu vytrieme zvnútra maslom, cesnakom, soľou, citrónovou kôrou a šťavou. Naplníme ju zmesou, zviažeme špagátom a dáme na vymastený plech. Pečieme pri 180 °C.

Diskusia k receptu