Znamenitý rebarborový crumble

Manufaktura
P.R., 12. apríla 2019 8:05. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Znamenitý rebarborový crumbleFoto: Manufaktura
15 min
príprava
30-35 min
na 180 °C

Suroviny

70 g
70 g
100 g (+ na vymastenie formy)
100 g (+ na osladenie rebarbory)
štipka
1/2 KL
Na posypanie:
Na podávanie:
 (alebo vanilková zmrzlina)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rúru predhrejte na 180 °C. Vymažte zapekaciu nádobu maslom. Pokrájanú rebarboru premiešajte s trstinovým cukrom podľa chuti a rozložte na dno zapekacej nádoby.

  2. 2

    Zmäknuté maslo zmiešajte s celozrnnou múkou, ľahko rozmixovanými ovsenými vločkami, trstinovým cukrom a štipkou soli. Posýpka bude dokonalá, ak pridáte ½ lyžičky škorice. Posýpkou zasypte nachystanú rebarboru, dozdobte plátkami mandlí a pečte 30 - 35 minút.

  3. 3

    Vychutnajte si ešte teplý crumble priamo z misky. Servírujte s kyslou smotanou alebo vanilkovou zmrzlinou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist