Rebarborový crumble
Rebarborový crumble

Znamenitý rebarborový crumble

Manufaktura
P.R., 12. apríla 2019. Komerčný recept.
Znamenitý rebarborový crumble
Foto: Manufaktura
15 minút
príprava
30-35 minút
na 180 °C

Suroviny

70 g
70 g
100 g (+ na vymastenie formy)
100 g (+ na osladenie rebarbory)
štipka
1/2 KL
Na posypanie:
Na podávanie:
 (alebo vanilková zmrzlina)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rúru predhrejte na 180 °C. Vymažte zapekaciu nádobu maslom. Pokrájanú rebarboru premiešajte s trstinovým cukrom podľa chuti a rozložte na dno zapekacej nádoby.

  2. 2

    Zmäknuté maslo zmiešajte s celozrnnou múkou, ľahko rozmixovanými ovsenými vločkami, trstinovým cukrom a štipkou soli. Posýpka bude dokonalá, ak pridáte ½ lyžičky škorice. Posýpkou zasypte nachystanú rebarboru, dozdobte plátkami mandlí a pečte 30 - 35 minút.

  3. 3

    Vychutnajte si ešte teplý crumble priamo z misky. Servírujte s kyslou smotanou alebo vanilkovou zmrzlinou.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: