Zeleninový šalát s tofu
Zeleninový šalát s tofu

Zimný teplý šalát

lunter - fotkalunter, 11. decembra 2018. Komerčný recept.
Zimný teplý šalát
Foto: lunter
6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks stredne veľká
2 ks
1 bal.
hrsť
1 ks
30 ml
30 ml
podľa chuti
podľa chuti
2 PL (na posypanie)
1/4 ks
50 g
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tekvicu, surovú cviklu a tofu nakrájame na kocky. Z olivového oleja, javorového sirupu, citrónovej šťavy, korenia a byliniek pripravíme marinádu.

  2. 2

    Nakrájanú zeleninu a tofu zmiešame s marinádou a dáme na plech. Posypeme kešu orechami a dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov asi na 40 minút.

  3. 3

    Hotový teplý šalát môžeme servírovať s čerstvou rukolou, posypaný zrniečkami granátového jablka a balkánskym syrom.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: