Komentáre k receptu:
  • farbuska - fotkafarbuska 5. septembra 2019 o 18:12

    Občas robievam čosi podobné (podľa receptov tu z varechy, syr však do toho nešiel) a tvoja variácia vyzerá byť veľmi chutná a príťažlivá. Veľmi rada ju zaradím do programu varenia. Ďakujem.
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaterinka55 5. septembra 2019 o 19:18

    Mňam, toto sa mi páči, ďakujem.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 6. septembra 2019 o 00:19

    Vděčný recept. Ještě by to chtělo stopáž, za kterou placičky zmizí ze stolu. U mě by to byla rychlost blesku, bo jsem plackoidní.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 6. septembra 2019 o 09:15

    @Frezia ty mas vzdycky nejaky pekny recept :-) Tenhle je krome jineho i variablni. Rada nekdy spacham.
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 6. septembra 2019 o 10:00

    @Farbuska a @Terinka55 : Ďakujem za milé komentáre :-).
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 6. septembra 2019 o 10:04

    @Haji milá,prišla som z mesta hladná,ako vlk.Ale mala som v úmysle recept tu pridať,tak som aj fotila a možná aj kvôli hladu sa mi fašírky zdali preukrutne dobré :-). Dojedala som na večeru studené,ale teplé boli lepšie. Ďakujem za komentár,ktorým vždy každého potešíš :-).
    @zareaguj
     2x haji, kvakac
  • frezia68 - fotkafrezia68 6. septembra 2019 o 10:09

    @Mijata : Ako Ťa poznám,Ty rada skúšaš nové a aj také recepty,ktoré nie sú vždy lahodné oku ( švencelina) a si taký prieskumník. Mám v talóne jeden recept a onedlho ho pridám.Som zvedavá na Tvoj názor,lebo u nás "džaba", pre oči nič moc.Ale mne chutilo :-) .Pozdravujem.
    @zareaguj
     1x kvakac
  • mijaita - fotkamijaita 6. septembra 2019 o 10:45

    @frezia68 (6.9.2019 10:09)
    :-) Frezia, bezna jidla umim, proto si ctu na Varese a i jinych webech a zajima me, co kdo a kde vari a rada vyzkousim prave ta jina, co neznam. Co neumim, rada se naucim. Nikdy preci neni pozde, kdyz je chut. Proto i recepty ktere pridavam se snazim, aby byly neotrele, jine. Na džabu se tesim!!! Diky! :-)
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaolinecka 6. septembra 2019 o 19:06

    Zo všetkých chuti, super.
    @zareaguj
  • kvakac - fotkakvakac 6. septembra 2019 o 20:59

    Rozmýšľam nad tým, že to vyzerá fakt dobré. Skúsim to tiež. Len mám dilemu ide ta saláma dobré strúhať? Ešte som to neskúšal ja to meliem keď podobné niečo robím. Treba vyskúšať a bude po dileme no nie?
    @zareaguj
     1x frezia68
  • mariaklara - fotkamariaklara 6. septembra 2019 o 23:17

    recept sa mi páči...vyskúšam isto......super tanier... :-D...taký istý mám aj ja...:-D
    @zareaguj
     1x frezia68
  • farbuska - fotkafarbuska 7. septembra 2019 o 04:51

    @kvakac (6.9.2019 20:59)

    Odpovedám zo svojej skúsenosti: salámy väčšinou idú celkom dobre strúhať (robím napr. do nátierok), dokonca aj tie mäkké. Môžeš prípadne predtým dať na chvíľu do mrazničky a stuhnutá sa bude ľahšie strúhať.
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 7. septembra 2019 o 09:07

    @Kvakac : Všetko som strúhala na väčších slzičkách a suchšia saláma veľmi ľahko :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataryanchee 7. septembra 2019 o 11:00

    načo tam dávať salámu? Je to hnus.. lepšie je kvalitné zomleté hovädzie alebo bravčové. Inak je to taká varianta na gemerskú sekanicu, ingrediencie sú podobné, len príprava je iná.
    @zareaguj
     1x frezia68
  • frezia68 - fotkafrezia68 7. septembra 2019 o 13:02

    @Yanchee : Máš pravdu,hoci ja som dala Nitran a na 100 g výrobku sa používa 132 g mäsa hov. a bravčové.Ale éčkam sa nevyhneme,tak si urob zdravšiu variantu :-). Gemerská sekanica ma zaujíma,pridáš recept? Vopred ďakujem .
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 7. septembra 2019 o 20:08

    @frezia68 , už som robila podobné zemiakové, ale som robila bez mäsa.. vyskúšam aj tvoj recept..
    @zareaguj
     1x frezia68
  • frezia68 - fotkafrezia68 7. septembra 2019 o 21:45

    Ďakujem Vám všetkým za komentáre :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist