Diskusia k receptu
Zemiakové fašírky

Zemiakové fašírky - do 30 minút na stole fotorecept

frezia68 - fotkafrezia68, 5. septembra 2019

Komentáre 1 - 15 z 19


Občas robievam čosi podobné (podľa receptov tu z varechy, syr však do toho nešiel) a tvoja variácia vyzerá byť veľmi chutná a príťažlivá. Veľmi rada ju zaradím do programu varenia. Ďakujem.
Vděčný recept. Ještě by to chtělo stopáž, za kterou placičky zmizí ze stolu. U mě by to byla rychlost blesku, bo jsem plackoidní.
@Haji milá,prišla som z mesta hladná,ako vlk.Ale mala som v úmysle recept tu pridať,tak som aj fotila a možná aj kvôli hladu sa mi fašírky zdali preukrutne dobré :-). Dojedala som na večeru studené,ale teplé boli lepšie. Ďakujem za komentár,ktorým vždy každého potešíš :-).
2x haji, kvakac
@Mijata : Ako Ťa poznám,Ty rada skúšaš nové a aj také recepty,ktoré nie sú vždy lahodné oku ( švencelina) a si taký prieskumník. Mám v talóne jeden recept a onedlho ho pridám.Som zvedavá na Tvoj názor,lebo u nás "džaba", pre oči nič moc.Ale mne chutilo :-) .Pozdravujem.
1x kvakac
@frezia68 (6.9.2019 10:09)
:-) Frezia, bezna jidla umim, proto si ctu na Varese a i jinych webech a zajima me, co kdo a kde vari a rada vyzkousim prave ta jina, co neznam. Co neumim, rada se naucim. Nikdy preci neni pozde, kdyz je chut. Proto i recepty ktere pridavam se snazim, aby byly neotrele, jine. Na džabu se tesim!!! Diky! :-)
Rozmýšľam nad tým, že to vyzerá fakt dobré. Skúsim to tiež. Len mám dilemu ide ta saláma dobré strúhať? Ešte som to neskúšal ja to meliem keď podobné niečo robím. Treba vyskúšať a bude po dileme no nie?
@kvakac (6.9.2019 20:59)

Odpovedám zo svojej skúsenosti: salámy väčšinou idú celkom dobre strúhať (robím napr. do nátierok), dokonca aj tie mäkké. Môžeš prípadne predtým dať na chvíľu do mrazničky a stuhnutá sa bude ľahšie strúhať.
@Kvakac : Všetko som strúhala na väčších slzičkách a suchšia saláma veľmi ľahko :-)
načo tam dávať salámu? Je to hnus.. lepšie je kvalitné zomleté hovädzie alebo bravčové. Inak je to taká varianta na gemerskú sekanicu, ingrediencie sú podobné, len príprava je iná.
@Yanchee : Máš pravdu,hoci ja som dala Nitran a na 100 g výrobku sa používa 132 g mäsa hov. a bravčové.Ale éčkam sa nevyhneme,tak si urob zdravšiu variantu :-). Gemerská sekanica ma zaujíma,pridáš recept? Vopred ďakujem .