4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájané hlivy a spolu podusíme. Zmes pridáme k mletému mäsu, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak a dobre premiešame. Uvarené zemiaky prelisujeme, osolíme, pridáme vajce, škrobovú múčku a preosiatu múku.
- 2
Spracujeme vláčne cesto, ktoré rozvaľkáme na plát a potrieme ho mäsovou zmesou. Zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.
- 3
Podávame s dusenou zeleninou alebo so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu