Zemiaková roláda

redakcia - fotkaredakcia, 30. septembra 2009
4
porcie
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 PL
1 ks
0,5 kg
1 strúčik
200 g
1 ks
3 PL
150 g
 na potretie rolády




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájané hlivy a spolu podusíme. Zmes pridáme k mletému mäsu, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak a dobre premiešame. Uvarené zemiaky prelisujeme, osolíme, pridáme vajce, škrobovú múčku a preosiatu múku.

  2. 2

    Spracujeme vláčne cesto, ktoré rozvaľkáme na plát a potrieme ho mäsovou zmesou. Zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.

  3. 3

    Podávame s dusenou zeleninou alebo so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

Vymazať
stacy77777
Loviť v starších,skôr uvedených receptoch sa oplatí,recept vyzerá naozaj zaujímavo,už len skúsiť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia