Zdravý mrkvový koláč
Foto: lunter
1 plech
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Korpus: | |
150 g |
|
200 g (nastrúhaná) |
|
1 ks (zrelý) |
|
1 bal. |
|
200 g |
|
3 PL |
|
Krém: | |
2 ks |
|
1 ks (zrelý) |
|
2 PL |
|
Na ozdobu: | |
|
Postup
-
1
Korpus: V miske roztlačíme banán, pridáme nastrúhanú mrkvu a sójový jogurt, špaldovú múku, kypriaci prášok a nakoniec agávový sirup. Dôkladne premiešame.
- 2
Cesto vylejeme do menšieho plechu vyloženého papierom na pečenie. Pečieme v rúre rozohriatej na 180 stupňov asi 30 minút.
- 3
Na krém rozmixujeme tofu, banán a agávový sirup. Na upečený teplý korpus natrieme krém, ozdobíme vlašskými orechmi a koláč necháme úplne vychladiť.
Tiež mrkvový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu