Mrkvový koláč
Mrkvový koláč

Zdravý mrkvový koláč

lunter - fotkalunter, 9. februára 2019. Komerčný recept.
Zdravý mrkvový koláč
Foto: lunter
1 plech
porcia
30 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

Korpus:
150 g
200 g (nastrúhaná)
1 ks (zrelý)
1 bal.
200 g
3 PL
Krém:
2 ks
1 ks (zrelý)
2 PL
Na ozdobu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Korpus: V miske roztlačíme banán, pridáme nastrúhanú mrkvu a sójový jogurt, špaldovú múku, kypriaci prášok a nakoniec agávový sirup. Dôkladne premiešame.

  2. 2

    Cesto vylejeme do menšieho plechu vyloženého papierom na pečenie. Pečieme v rúre rozohriatej na 180 stupňov asi 30 minút.

  3. 3

    Na krém rozmixujeme tofu, banán a agávový sirup. Na upečený teplý korpus natrieme krém, ozdobíme vlašskými orechmi a koláč necháme úplne vychladiť.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: