4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kúsky. Mäso zmiešame s vajcom, strúhankou, soľou a korením. Tvarujeme guľky, ktoré do chrumkava opečieme v oleji. Špagety vložíme do vriacej vody a nie úplne ich uvaríme. Pór nakrájame na kolieska. Ošúpeme jablká a rozštvrtíme ich. Vykrojíme jadierka.
- 2
Oboje prelejeme vriacou vodou a potom 2 minúty opekáme. Cestoviny, pór a jablká dáme na panvicu na rozohriaty tuk, pridáme kyslú smotanu, mušt, premiešame a urestujeme.
- 3
Zmes dochutíme soľou a korením, pridáme mäsové guľky. Premiešame ich, posypeme syrom a počkáme, kým sa syr rozpustí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu