Foto: olivka
Na tento recept som natrafila na internete a trošku som si ho upravila podľa seba. Je sýty a hlavne chutný. :)
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
5-10 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Šampióny umyjeme, nakrájame a podusíme na masle. Pridáme cesnak,ktorý sme si pokrájali nadrobno a syr v črievku. Potom to okoreníme a osolíme. Zalejeme to smotanou na šľahanie, povaríme a nakoniec pridáme nastrúhaný tvrdý syr tak akurát na zahustenie.
- 2
Uvaríme si brokolicu, či už čerstvú alebo mrazenú a pridáme ju do omáčky. Gnocchi si uvaríme podľa návodu a dáme ho do zapekacej misy, ktorú sme si vymazali maslom.
- 3
Zalejeme to pripravenou omáčkou a navrch môžme ešte nastrúhať syr. Nakoniec to dáme zapiecť do rúry asi na 5-10 minúť. Dobrú chuť. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu