Zapečené šampiňóny
			   Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 2. januára 2021
		   
		   šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 2. januára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Najprv pripravíme salsu – nasekáme nadrobno petržlenovú vňať, šalotku, pridáme olej, soľ, korenie a citrónovú šťavu. Premiešame. 
- 2
Z umytých šampiňónov vyberieme nožičky. Z cukety odstránime vodnatý stred. Cuketu nakrájame nadrobno, vytlačíme šťavu, pridáme nasekané šampiňónové nožičky a zmes osolíme a okoreníme. 
- 3
Zmesou naplníme šampiňóny, prekryjeme kúskom čedaru a navrch dáme trošku salsy. Pečieme pri 180 stupňoch asi 40 minút. Tiež plnené šampiňóny:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu