Zapečené cannelloni s rybou a so špenátom

Milan Králik
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 13. januára 2013
Zapečené cannelloni s rybou a so špenátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Ľahko sa trávi – to je najväčšia prednosť chudého mäska. Ja po ňom rád siaham i pre jeho vynikajúcu chuť. Aj z jednoduchej prípravy sa zrodia lahôdky, čo sa na tanieri skvele ukážu.

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
250 g
100 g
140 g
40 g
150 g
20 g
20 g
70 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lososa okoreníme, osolíme, nakrájame na menšie kocky, orestujeme na olivovom oleji a pokvapkáme citrónom.

  2. 2

    Do lososa pridáme na masle udusený špenát, naplníme ním cannelloni, posypeme nastrúhanou gorgonzolou a dáme do rúry na 180 °C asi na 10 minút, kým nebudú zapečené.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
@vcelka preto som sa nad tým zamyslela, lebo keď ich robievam v omáčke, tak sa nemusia predvárať, uvaria sa v nej. Ale v tomto prípade vzhľadom na čas zapečenia a bez omáčky budú snáď predvarené...

Pridaj komentár k receptu: