Zapečené cannelloni s rybou a so špenátom
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 13. januára 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Ľahko sa trávi – to je najväčšia prednosť chudého mäska. Ja po ňom rád siaham i pre jeho vynikajúcu chuť. Aj z jednoduchej prípravy Zobraziť celý popisĽahko sa trávi – to je najväčšia prednosť chudého mäska. Ja po ňom rád siaham i pre jeho vynikajúcu chuť. Aj z jednoduchej prípravy sa zrodia lahôdky, čo sa na tanieri skvele ukážu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lososa okoreníme, osolíme, nakrájame na menšie kocky, orestujeme na olivovom oleji a pokvapkáme citrónom.
- 2
Do lososa pridáme na masle udusený špenát, naplníme ním cannelloni, posypeme nastrúhanou gorgonzolou a dáme do rúry na 180 °C asi na 10 minút, kým nebudú zapečené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu