Zabíjačkový guláš v bochníku

Anton Čičmanec
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 27. novembra 2009
Zabíjačkový guláš v bochníku
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

125 g
120 g
120 g
100 g
200 g
40 g
40 g




Postup

  1. 1

    Umyté a osušené mäso pokrájame na kocky, očistené obličky rozrežeme po dĺžke, vyrežeme kanáliky a pokrájame na hrubšie rezance, takisto očistené upravené srdce pokrájame na hrubšie rezance.

  2. 2

    Na masti opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso a vnútornosti, krátko opražíme, zaprášime múkou, pridáme papriku, rajčinový pretlak, zalejeme horúcou vodou, osolíme, okoreníme a udusíme na miernom ohni do mäkka.

  3. 3

    Servírujeme v bochníku chleba. Ako prílohu podávame varené zemiaky, chlieb.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia