Zabíjačkový guláš v bochníku
Anton Čičmanec
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 27. novembra 2009
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 27. novembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60-80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté a osušené mäso pokrájame na kocky, očistené obličky rozrežeme po dĺžke, vyrežeme kanáliky a pokrájame na hrubšie rezance, takisto očistené upravené srdce pokrájame na hrubšie rezance.
- 2
Na masti opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso a vnútornosti, krátko opražíme, zaprášime múkou, pridáme papriku, rajčinový pretlak, zalejeme horúcou vodou, osolíme, okoreníme a udusíme na miernom ohni do mäkka.
- 3
Servírujeme v bochníku chleba. Ako prílohu podávame varené zemiaky, chlieb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu