Vyprážané rybie filé s cibuľovo-zemiakovým šalátom
Foto: zlatulik3
Moja babka hovori tomuto zemiakovému šalátu,že to je šalát chudobných,tak dnes sme mali velmi rychly, jednoduchy ale dobrý obed..:-)
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 gr |
|
1 PL |
|
na obalovanie |
|
2 ks |
|
na obaľovanie |
|
na vysmážanie |
|
: | |
600 gr |
|
3-4 ks |
|
200 mlhorúca |
|
|
|
1 - 2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Rybie file si osolíme a obalíme v múke,vajíčku a strúhanke ..Vysmážame na oleji do zlatista..
- 2
Tak najprv si uvarime zemiaky v osolenej vode,medzitým si ošúpeme cibuľu ,nakrájame do misky zalejeme vriacou vodou a ochutíme soľou,octom,cukrom a korením...uvarené zemiaky ošúpeme ,nakrájame a pridáme k cibuli..Pomiešame a dochutíme podla chuti..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
chuť ako ho robila moja svokra,aj keď som ho robila snáďxxx-krát...
/Žiadna horčica, žiadne vajíčka, žiadne majonézy.
Možno (!) trošíčku (!) nadrobno nakrájaných kyslých uhoriek.