Vyprážané bryndzovo–slaninkové pirohy
Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 19. októbra 2010
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 19. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Zemiaky očistíme, postrúhame, pridáme vajíčka, soľ mleté čierne korenie, majorán, cesnak, múku a zamiešame.
- 2
Na panvici opekáme malé placky, ktoré naplníme plnkou.
- 3
Placku preložíme do tvaru piroha a opečieme z obidvoch strán do ružova.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale, keď si to tak vezmeme podľa hesla: "Všetko s mierou." , tak nám to predsa nemôže uškodiť.
No nie?