Vyprážané bravčové karé so zemiakovým šalátom

Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 23. decembra 2018 19:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Vyprážané bravčové karé so zemiakovým šalátomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
70 min
príprava

Suroviny

1 kg s kosťou
300 g čerstvý
3 ks
200 g
 na vyprážanie
Zemiakový šalát:
500 g
150 g
200 g (zavárané)
400 g
200 g
10 ks
200 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové karé s kosťou (pokrájané na jednotlivé porcie) osolíme, okoreníme, obalíme v múke, v rozšľahanom vajíčku a v sendvičovej strúhanke, ktorú pripravíme zo sendviča nakrájaného na maličké kocky. Vyprážame v oleji na 180 °C.

  2. 2

    Zemiakový šalát: Pretlačené uvarené zemiaky zmiešame s majonézou, najemno nakrájanými kyslými uhorkami, čerstvou najemno nastrúhanou mrkvou, so strúhaným jabĺčkom a s cibuľkou. Pridáme pokrájané natvrdo uvarené vajcia. Všetko premiešame, osolíme a okoreníme.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist