Údenou klobásou plnené kuracie prsia vyprážané v smotanovom cestíčku fotorecept
Dnešný sviatočný obed len tak v ľahšom prevedení..kuracie prsia, ktoré som plnila pokrájanou údenou klobásou a syrom..veľmi chutná plnka..
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 ks |
|
| 80 g domáca |
|
| 80 g |
|
| 1 plátok čerstvá |
|
| 100 ml |
|
| 1 ks |
|
| podľa chuti |
|
| 3 PL |
|
| na vyprážanie |
|
| na vyprážanie |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia som umyla, osušila a urobila do stredu otvor pre plnku..osolila som ich z vnútra aj z vonku..
-
2
pripravila som si plnku...údenú klobásu som pokrájala na kolieska a potom na 4 časti...syr som nastrúhala na väčších očkách...
-
3
zmiešala som s postrúhaným syrom a pridala som pokrájanú papriku..netreba do plnky vajce, lebo syr to istí..
-
4
naplnené prsia som obalila v hladkej múke...zo smotany, vajca, múky, soli a korenia som pripravila cestíčko...
-
5
v horúcej masti na panvici pod pokrievkou so vyprážala v cestíčku namočené prsia..
-
6
vypražené som vyložila na dosku, aby som ich po 15.min. chladenia mohla pokrájať na plátky..
-
7
pokiaľ sa kuracie prsia vyprážali, pripravila som si domáce hranolky a opiekla na panvici...prajem vám dobrú chuť..









☆ ☆ ☆ ☆ ☆