Tvarohový Kinder Pingui fotorecept

Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept)Foto: eruska25

Táto fantastická maškrta je celkom jednoduchá na prípravu a pritom veľmi chutná.

30 min
príprava
7 min
na 200 °C

Suroviny

6 ks
6 PL
6 PL teplá
6 PL
2 PL
1 bal.
Plnka:
500 g
500 ml
6 PL
Čokoládový plát:
150 g
40 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Ako prvý si pripravíme čokoládový plát. Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s maslom. Rozotrieme na plech s papierom na pečenie a vložíme do chladničky stuhnúť. Foto je v bode 4.

  2. 2

    Teraz pripravíme cesto. Žĺtky s cukrom vymiešame do penista. Pomaly primiešame vodu a múku s práškom do pečiva, následne kakao a tuhý sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na dva plechy s papierom a upečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 7 minút.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Upečené.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    To je čokoládový plát.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pripravíme tvarohovú plnku. Smotanu vyšľaháme, primiešame jemný tvaroh a cukor. Tesne pred plnením odstránime z čokoládového plátu papier.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Vrstvenie: Na jeden plát cesta natrieme polovicu plnky.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Na plnku preložíme čokoládový plát. Nevadí, keď sa aj rozláme. Na plát rozotrieme zvyšok plnky a na vrch položíme druhé cesto. To som už nefotila.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Dáme do chladničky, najlepšie do druhého dňa, alebo aspoň na pár hodín. Potom nakrájame na rezy.

    Tvarohový Kinder Pingui (fotorecept) - obrázok 8
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist