Tvarohovo-jogurtová pena na piškóte s mangovým pyré

Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Tvarohovo-jogurtová pena na piškóte s mangovým pyréFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
60 min
príprava

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Tvaroh a jogurt zmiešame, pridáme cukor a vyšľahanú šľahačku. Dva plátky želatíny dáme napučať do vody. Potom ju trocha vyžmýkame a na miernom ohni rozpustíme a primiešame k tvarohovému krému.

  2. 2

    Tortovú formu vystelieme (aj po bokoch) piškótami a vylejeme tvarohovú zmes. Necháme stuhnúť.

  3. 3

    Dva plátky želatíny dáme napučať do vody. Potom ju trocha vyžmýkame, na miernom ohni rozpustíme a primiešame k mangovému pyré. Pyré nalejeme na vychladnutú tvarohovú vrstvu. Tortu naporciujeme a prípadne ozdobíme zvyškom mangového pyré vo forme omáčky.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist