Treska na hrášku

tangarinka - fotkatangarinka, 6. apríla 2013

V jednoduchosti je krása :-)

4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1  balenie
1  PL
100  ml (alebo smotana na varenie)




Postup

  1. 1

    Rybku osolíme,okoreníme,zastriekneme citr.štavou.

  2. 2

    Na masle ju opečieme z oboch strán.Podlejeme vývarom,pridáme hrášok,horčicu a smotanu...podusíme.

  3. 3

    Rýchle,jednoduché,zdravé,

Diskusia k receptu

lenka989
Vyzerá to skvelo, no a určite aj chutí:-). Najbližšiu nedeľu vyskúšame:-).
3sandra3
určite aj ja vyskúšam,,, rybičky máme radi,,, a recept je super
elysa
tak toto by mne určite chutilo...:) KK
dodulko
ahoj tangarinka..tvoje recepty su super...vyskúšam aj tento..ved som nejaky gurmánik :)))))
jamarlen
moje trávenie nemá rado kombináciu mlieka a rybaciny, a vraj to vúbec nie je niečo zriedkavé.dúfam, že táto informácia pomôže tým, ktorých po takomto jedle prudko rozbolí hlava.....
takže by som si dal rád, len bez tej smotany, vyzerá to chutnučko..len akú tresku si kúpila, aby to nebola samá voda...
douglas
Mne sa toto paci; Mozno by som sa "pohrala" s omackou, ale hrasok a ryby : Preco nie? :).
elysa
U nás ako dnes ako obed. Chutné a rýchle jedlo, ďakujem...