Foto: bau
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si všetku zeleninu- Uhorky, papriky na pásiky. Cibuľu, paradajky, reďkvičky na kolieska. Ľadový šalát natrháme na veľké listy.
-
2
Príprava dresingu- Biely jogurt zmiešame s dvomi lyžičkami Provensálskych byliniek. (pozor na množstvo, bylinky majú veľmi silnú chuť a sú dosť aromatické.) Dobre zamiešame.
-
3
Kuracie prsia umyjeme, osolíme a posypeme Grilovacím korením. Opekáme na olivovom oleji z oboch strán. Potom prsia nakrájame na malé kúsky.
-
4
Tortillu sprudka osmahneme z oboch strán na suchej panvici. (Ja som použila panvicu na ktorej som robila kuracie prsia, len som ju vytrela servítkou ale nie úplne dosucha)
- 5
Na chrumkavú tortillu ukladáme postupne ľadový šalát, pripravený dresing, kuracie kúsky a ostatnú nakrájanú zeleninu podľa chuti. Navrch ešte môžeme posypať chilli (kto má rád štipľavé ;) Tortillu stočíme. (Ja som sa inšpirovala návodom na zadnej strane obalu) Hotovo! ;-)
- 5
Diskusia k receptu