Teľacie ragú so špargľou

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 ks
200 g
100 g
2 PL
200 ml




Postup

  1. 1

    Mäso odblaníme, umyjeme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. K polomäkkému mäsu pridáme kolieska mrkvy, očistenú špargľu zbavenú tvrdých častí, prikryjeme a varíme domäkka.

  2. 2

    Z oleja a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju múkou a za stáleho miešania niekoľko minút povaríme. Prilejeme ju k mäsu, pridáme hrášok, okoreníme a ešte niekoľko minút varíme.

  3. 3

    Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu