4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso odblaníme, umyjeme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. K polomäkkému mäsu pridáme kolieska mrkvy, očistenú špargľu zbavenú tvrdých častí, prikryjeme a varíme domäkka.
- 2
Z oleja a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju múkou a za stáleho miešania niekoľko minút povaríme. Prilejeme ju k mäsu, pridáme hrášok, okoreníme a ešte niekoľko minút varíme.
- 3
Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu