Tatársky biftek z lososa na zemiakovom šaláte
Zoltán Bako
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 28. decembra 2014
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 28. decembra 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke, ešte teplé ošúpeme, vidličkou roztlačíme a ochutíme octom, olivovým olejom, soľou, korením a cukrom.
- 2
Lososa nasekáme na drobné kúsky, cibuľu nakrájame nadrobno, dáme do misky a zmiešame spolu s olivovým olejom, soľou, korením a citrónovou šťavou.
- 3
Podávanie: Zemiakový šalát utlačíme vo forme na tanieri do centimetrovej výšky, biftek uložíme na šalát, zakryjeme kyslou smotanou s kôprom a dekorujeme červeným kaviárom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu