Tatarák z červenej repy
Foto: siuuu
Tohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke Zobraziť celý popisTohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke viacero, tak pridám do zbierky aj ten môj.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks stredne veľká (uvarená alebo upečená) |
|
1 ČL |
|
1 ks menšia |
|
1 PL (alebo tatárska omáčka) |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 ČL |
|
Na posypanie: | |
podľa chuti čerstvý |
|
Postup
-
1
Uvarenú alebo upečenú červenú repu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a spolu s ostatnými surovinami (okrem tymianu) krátko premixujeme. Pred podávaním vychladíme. Ozdobíme čerstvým tymianom.
nám veľmi chutí.
som veľmi rada, že tataráčik chutil
Ďakujem. Červená repa je iba spisovnejší názov pre cviklu ;-)