Tatarák z červenej repy
Tatarák z červenej repy

Tatarák z červenej repy

siuuu - fotkasiuuu, 27. augusta 2019
Tatarák z červenej repy
Foto: siuuu

Tohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke viacero, tak pridám do zbierky aj ten môj.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks stredne veľká (uvarená alebo upečená)
1 ČL
1 ks menšia
1 PL (alebo tatárska omáčka)
podľa chuti
podľa chuti
1 ČL
Na posypanie:
podľa chuti čerstvý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarenú alebo upečenú červenú repu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a spolu s ostatnými surovinami (okrem tymianu) krátko premixujeme. Pred podávaním vychladíme. Ozdobíme čerstvým tymianom.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Pěkný receptík, musím se na cviklu zaměřit, už se těším. Děkuji za inspiraci!
1x siuuu
Pěkný receptík, musím se na cviklu zaměřit, už se těším. Děkuji za inspiraci!
1x siuuu