Tatarák z červenej repy
Tatarák z červenej repy

Tatarák z červenej repy

siuuu - fotkasiuuu, 27. augusta 2019
Tatarák z červenej repy
Foto: siuuu

Tohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke Zobraziť celý popisTohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke viacero, tak pridám do zbierky aj ten môj.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks stredne veľká (uvarená alebo upečená)
1 ČL
1 ks menšia
1 PL (alebo tatárska omáčka)
podľa chuti
podľa chuti
1 ČL
Na posypanie:
podľa chuti čerstvý




Postup

  1. 1

    Uvarenú alebo upečenú červenú repu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a spolu s ostatnými surovinami (okrem tymianu) krátko premixujeme. Pred podávaním vychladíme. Ozdobíme čerstvým tymianom.

Diskusia k receptu

haji
Pěkný receptík, musím se na cviklu zaměřit, už se těším. Děkuji za inspiraci!
haji
Pěkný receptík, musím se na cviklu zaměřit, už se těším. Děkuji za inspiraci!
1x siuuu
kecemis
Pripravil som vecer, ze bude na ranajky. No poucil som sa, ze chciet nestaci. Hlavne ak ide o taku dobrotu. Rano mi neostal ani spinavy tanier. Este ze som skusal pocas pripravi. Vdaka, urcite bude castejsie.
1x siuuu
siuuu
@zinnajdha (7.11.2024 08:44)

Ďakujem. Červená repa je iba spisovnejší názov pre cviklu ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia