Tatarák z červenej repy
Tatarák z červenej repy

Tatarák z červenej repy

siuuu - fotkasiuuu, 27. augusta 2019
Tatarák z červenej repy
Foto: siuuu

Tohoročná úroda červenej repy je u nás veľmi biedna, ale pár kusov sa urodilo - tak tataráčik musí byť. Receptov je tu na stránke viacero, tak pridám do zbierky aj ten môj.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks stredne veľká (uvarená alebo upečená)
1 ČL
1 ks menšia
1 PL (alebo tatárska omáčka)
podľa chuti
podľa chuti
1 ČL
Na posypanie:
podľa chuti čerstvý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarenú alebo upečenú červenú repu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a spolu s ostatnými surovinami (okrem tymianu) krátko premixujeme. Pred podávaním vychladíme. Ozdobíme čerstvým tymianom.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Pripravil som vecer, ze bude na ranajky. No poucil som sa, ze chciet nestaci. Hlavne ak ide o taku dobrotu. Rano mi neostal ani spinavy tanier. Este ze som skusal pocas pripravi. Vdaka, urcite bude castejsie.

Pridaj komentár k receptu: