Foto: inustek
svieži, letný, rýchly, jednoduchý...
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 |
|
1/2 |
|
1 |
|
1/4 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
Náplň: | |
1 ks (250g) |
|
1 ks |
|
1 pl |
|
|
|
iné ovocie |
|
Postup
-
1
Rozpis surovín je na malý plech, resp. na tortovú formu. Ak chcete piecť koláč na plechu, treba zdvojnásobiť množstvo surovín. :) Takže: v miske zmiešame múku, cukor, vanilkový cukor, kypriaci prášok, vajce, olej a mlieko. Vypracujeme cesto. Väčšiu polovicu vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech.
- 2
Tvaroh, smotanu, múku a cukor spolu zmiešame a opatrne vylejeme na cesto na plechu. Na to poukladáme ovocie (ja som dala červené a čierne ríbezle) a zvyšok cesta.
- 3
Upečieme vo vyhriatej rúre. Vychladený môžeme pocukrovať. Je to výborný osviežujúci koláčik. Nech vám chutí :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu