Srnčie medailóniky v brusnicovej omáčke

Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 19. októbra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Srnčie medailóniky v brusnicovej omáčkeFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Deň vopred nakrájame mäso cez vlákna na medailóniky, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a naložíme do oleja s cesnakom a rozmarínom.

  2. 2

    Medailóniky opekáme na panvici z jednej aj druhej strany niekoľko minút, vyberieme a dáme do alobalu.

  3. 3

    Do výpeku pridáme trochu masla, brusnicového kompótu, červené víno a zredukujeme omáčku na potrebnú hustotu. Dochutíme soľou, korením a čerstvým rozmarínom. Podávame s bylinkovou knedľou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist