Španielska omeleta

redakcia - fotkaredakcia, 19. februára 2010

Suroviny

200 g
1 ks
4 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na horúcom tuku doružova opečieme plátky zemiakov. Pridáme cibuľu bez vňate a len veľmi krátko osmažíme.

  2. 2

    Zalejeme vymiešanými so soľou a korením vajcami. Po stuhnutí omeletu otočíme a osmažíme z druhej strany.

  3. 3

    Ozdobíme ošúpanými pokrájanými rajčinami a vňaťou z cibuľky.

Diskusia k receptu

Vymazať
bozulka
Nevedela som,že omeletu,ktorú jedávam od detstva je španelska,s jednou výnimkou -nebývala na olivovom oleji,ale na masle alebo slnečnicovom oleji.Zase som múdrejšia.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia