Tento recept mám od spolužiačky Drahušky. V lete je to môj oblúbený recept, lebo je rýchly a zdravý. Rajčiny sa nevaria, takže si zachovajú Zobraziť celý popisTento recept mám od spolužiačky Drahušky. V lete je to môj oblúbený recept, lebo je rýchly a zdravý. Rajčiny sa nevaria, takže si zachovajú všetky vitamíny.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rajčiny nakrájame na menšie kúsky a zmiešame s nakrájanou petržlen. vňaťou, pretlačeným cesnakom, olejom a ostatnými surovinami. (množstvo jednotlivých surovín si každý môže dať podla chuti.) Necháme postáť v chladničke 15 min.
- 2
Zatiaľ si uvaríme špagety. Ja to robím tak, že každý si naloží špagety na tanier a k tomu rajčinovej zmesi kolko chce. Spolužiačka zmes vyliala do uvarených špagiet a všetko zmiešala. (Táto rajčinová zmes vydrží v chladničke niekoľko dní.)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu