Špagety s paradajkami

Autor receptu: ligotka25

Tento recept mám od spolužiačky Drahušky. V lete je to môj oblúbený recept, lebo je rýchly a zdravý. Rajčiny sa nevaria, takže si zachovajú všetky vitamíny.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rajčiny nakrájame na menšie kúsky a zmiešame s nakrájanou petržlen. vňaťou, pretlačeným cesnakom, olejom a ostatnými surovinami. (množstvo jednotlivých surovín si každý môže dať podla chuti.) Necháme postáť v chladničke 15 min.
  2. Zatiaľ si uvaríme špagety. Ja to robím tak, že každý si naloží špagety na tanier a k tomu rajčinovej zmesi kolko chce. Spolužiačka zmes vyliala do uvarených špagiet a všetko zmiešala. (Táto rajčinová zmes vydrží v chladničke niekoľko dní.)