Špagety s paradajkami
Autor receptu: ligotka25
Tento recept mám od spolužiačky Drahušky. V lete je to môj oblúbený recept, lebo je rýchly a zdravý. Rajčiny sa nevaria, takže si zachovajú všetky vitamíny.
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Rajčiny nakrájame na menšie kúsky a zmiešame s nakrájanou petržlen. vňaťou, pretlačeným cesnakom, olejom a ostatnými surovinami. (množstvo jednotlivých surovín si každý môže dať podla chuti.) Necháme postáť v chladničke 15 min.
- Zatiaľ si uvaríme špagety. Ja to robím tak, že každý si naloží špagety na tanier a k tomu rajčinovej zmesi kolko chce. Spolužiačka zmes vyliala do uvarených špagiet a všetko zmiešala. (Táto rajčinová zmes vydrží v chladničke niekoľko dní.)