Foto: mimulienkamima
Pre mňa je dôležité, že moja "kuchyňa" chutí mojej rodinke :-)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny - aspoň tie, čo budeme ako prvé potrebovať.
-
2
Na panvicu alebo do hrnca si nalejeme olej a keď bude rozpálený, vložíme cibuľu a orestujeme ju do zlatista. Potom pridáme paradajkový pretlak a tiež chvíľu orestujeme.
-
3
Pridáme mäsko a okoreníme si ho. My máme jahňacinku bio - z vlastného chovu :) (Korenie si zvoľte kľudne sami podľa seba)
-
4
Keď mäsko bude dostatočne popražené a pustí svoju šťavičku, pridáme 2 prelisované strúčiky cesnaku. Po chvíľke prilejeme vodu - podľa uváženia, koľko omáčky by sme chceli. Prikryjeme vrchom panvicu alebo hrniec a necháme aspoň 5 minút podusiť.
-
5
Asi po 10 minútach pridáme do zmesi celé ošúpane paradajky v paradajkovej šťave a trocha kečupu. Každý podľa chuti. Opäť zakryjeme a necháme ešte chvíľu dusiť.
-
6
Uvaríme si špagety. Ja ich varím zásadne v menšom hrnci s trochou oleja a soľou.
-
7
Tááák a je hotovo :-) Už len servírovať. Dobrú chuť. Michaela :-)
Diskusia k receptu