Špagety s baklažánom, šampiňónmi a olivami
Foto: blissofplants
Suroviny
podľa vlastného výberu |
|
1/2 ks |
|
1 strúčik |
|
1/4 ks |
|
1/4 ks |
|
3 ks väčšie |
|
400 g (plechovka) |
|
|
|
(voliteľné) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu s paprikou.
- 2
Pridáme na tenké plátky nakrájaný baklažán, postupne aj na menšie kúsky nakrájané šampiňóny, zopár lyžíc vody a varíme zhruba 10-15 minút.
- 3
Dobre ochutíme. Pridáme paradajky, prelisujeme cesnak a varíme približne 20 minút. Dochutíme a zmiešame s uvarenými špagetami a olivami.
Tiež Špagety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne milá @haji 😊
Krásny týždeň ti prajem!🧡