Špagety po čínsky

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

400 g
400 g
100 g
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájané na rezance marinujeme asi 2 hodiny v marináde zo sójovej omáčky a oleja.

  2. 2

    Mäso aj s marinádou vysypeme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom. Opražíme, pridáme na plátky pokrájaný cesnak, okoreníme, osolíme a pridáme kl zázvoru.

  3. 3

    Medzitým uvaríme špagety polámané na polovice. K mäsu pridáme na rezance nakrájanú mrkvu, papriku a pór. Chvíľu podusíme a podľa potreby podlejeme vodou.

  4. 4

    Scedené špagety pridáme do mäsovej zmesi. Premiešame, dochutíme sójovou omáčkou, soľou a korením.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Dusené, Oprážané,

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre