Foto: jody
:-) Niekde majú snežné sovy, inde zasa snežné leopardy, u nás to bola fazuľa. :-)))
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu namočíme deň vopred do studenej vody. Na druhý deň uvaríme samostatne údené mäso. Do vývaru pridáme fazuľu aj s vodou, v ktorej sa máčala, pridáme koreniny a varíme do mäkka.
- 2
Zo smotany a múky si spravíme hladkú zátrepku, zahustíme ňou fazuľu a povaríme tak zo 5 minút. Počas toho ochutíme cukrom a keď vypneme, aj octom.
- 3
Servírujeme s tenkými plátkami údeného mäsa a čerstvým chlebom. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu