Foto: danculka
Seitan si doma vyrábam sama,pretože polotovar je dosť drahý,ale dosta´t ho v špec.predajniach...
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
30 g |
|
300 g pokrájaný na rezance |
|
20 ml alebo olivový |
|
1 ks |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
1-2 ks |
|
1 pl |
|
podľa chuti |
|
1/2 dl |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Hríbiky sme si namočili deň vopred,potom sme si zmiešali múku so soľou a korením a koriandrom a červenou paprikou a nakrájaný seitan sne si v zmeske obalili
-
2
potom na oleji sme si popražili cibuľku a jednu sme si vykrojili do ružice a opekali spolu do mäkka,viď foto...medzi tým sme si dali variť hríby do trošku vody,domäkka..
-
3
potom sme si pridali obalený seitan a poopekali s cibuľou a podliali s 1/2dl vývaru z hríbov a pridali sme aj uvarené hríby , no a jedlo je hotové ,ako náhle sa odparí trošku vývaru ,husté je to dosť nakoľko mäsko bolo obalené aj v múke, podávala som to s bezvaječnou cestovinou.Obed pri delenej strave..dobrú chuť!
Diskusia k receptu