Seitanové mäsko na hubách (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Seitan si doma vyrábam sama,pretože polotovar je dosť drahý,ale dosta´t ho v špec.predajniach...
2 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Hríbiky sme si namočili deň vopred,potom sme si zmiešali múku so soľou a korením a koriandrom a červenou paprikou a nakrájaný seitan sne si v zmeske obalili
- potom na oleji sme si popražili cibuľku a jednu sme si vykrojili do ružice a opekali spolu do mäkka,viď foto...medzi tým sme si dali variť hríby do trošku vody,domäkka..
- potom sme si pridali obalený seitan a poopekali s cibuľou a podliali s 1/2dl vývaru z hríbov a pridali sme aj uvarené hríby , no a jedlo je hotové ,ako náhle sa odparí trošku vývaru ,husté je to dosť nakoľko mäsko bolo obalené aj v múke, podávala som to s bezvaječnou cestovinou.Obed pri delenej strave..dobrú chuť!