Seitanové mäsko na hubách (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Seitan si doma vyrábam sama,pretože polotovar je dosť drahý,ale dosta´t ho v špec.predajniach...

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Hríbiky sme si namočili deň vopred,potom sme si zmiešali múku so soľou a korením a koriandrom a červenou paprikou a nakrájaný seitan sne si v zmeske obalili
  2. potom na oleji sme si popražili cibuľku a jednu sme si vykrojili do ružice a opekali spolu do mäkka,viď foto...medzi tým sme si dali variť hríby do trošku vody,domäkka..
  3. potom sme si pridali obalený seitan a poopekali s cibuľou a podliali s 1/2dl vývaru z hríbov a pridali sme aj uvarené hríby , no a jedlo je hotové ,ako náhle sa odparí trošku vývaru ,husté je to dosť nakoľko mäsko bolo obalené aj v múke, podávala som to s bezvaječnou cestovinou.Obed pri delenej strave..dobrú chuť!