Pikantný steak

Šalát s pikantným steakom

Autor receptu: podravka

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
  2. Rump steak posypeme z oboch strán Podravkou Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
  3. Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.
  4. Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.
  5. Rada: Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.