Pikantný steak
Šalát s pikantným steakom
Autor receptu: podravka
Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.
Postup
- Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
- Rump steak posypeme z oboch strán Podravkou Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
- Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.
- Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.
- Rada: Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.