Šalát s beličkami a baby cuketou
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline
Miroslav Milučký, 2. novembra 2017
Miroslav Milučký, 2. novembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Horčicu, polovicu olivového oleja, cukor a citrónovú šťavu s troškou vody rozmixujeme ponorným mixérom. Šalotku a baby cuketu (môžeme pridať aj cherry paradajky) ogrilujeme na suchej panvici.
- 2
Belice vypitveme, zbavíme šupín, obalíme v múke a paprike a na olivovom oleji opečieme do chrumkava. Hotové osolíme a okoreníme.
- 3
Šalát natrháme na menšie kúsky a kladieme na tanier. Pridáme grilovanú šalotku, baby cukety, pridáme belice a prelejeme horčicovým dresingom. Podávame s toastom z chleba.
Tiež rybací šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu